GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Potrebno je:
- 300 g svežih šampinjona
- 1 glavica crnog luka
- 1 mala šargarepa
- 1 čaša mleka
- 1,5 dcl pavlake za kuvanje
- so
- biber
- mešavina začina
Priprema
Sitno seckan luk prodinstajte na malo ulja. Onda dodajte šampinjone narezane na listiće, ali dva odvojite sa strane. Nakon što omekšaju, propasirate ih štapnim mikserom. Zatim vratite na šporet, pa dodajte sitno seckane 2 šampinjona, seckanu šargarepu na kockice, mešavinu začina, so, biber, pa prelijte vodom. Dodajte mleko i pavlaku, pa kratko prokuvajte. Bon appetit!
RIŽOTO SA GRAŠKOM Slasno jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete, a posno
Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
POSNA ČORBA OD PRAZILUKA Idealna za post na vodi, a izdašna, osvojiće i one izbirljive
Sočna i neodoljiva, za sve prilike.
RUSKE KAPE PO STAROM RECEPTU IZ BAKINE KUHINJE Tradicionalni desert od kog će vam poći voda na usta
Desert sa kokosom i čokoladom pomera granice dobrog ukusa, a idealan za slavsku trpezu.
VAŽNI SAVETI ZA PRIPREMU PILETINE Biće sočna i slasna, ali izbegavajte da radite ovo
Primenite ove jednostavne savete kada spremate piletinu i bićete iznenađeni ukusom.
BAKIN GRAŠAK BUDI USPOMENE IZ DETINJSTVA Kuvano jelo "na kašiku " na kome su odrasle greneracije
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Komentari (0)