LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Još bolja od one klasične, prste da poližete.

lazanja iz tiganja
Shutterstock

Potrebno je:

  • lazanje (7-8 listova)
  • 100 g mocarele
  • 500 g mlevenog mesa
  • 500 g paradajz sosa
  • ulje
  • 1 veliki crni luk
  • 2 čena belog luka


Priprema:

Na zagrejanom ulju na tihoj vatri dinstajte seckan luk 10 minuta, pa posle nekih 7 dodajte i seckan beli luk. Dodajte mleveno meso i pecite 5 do 10 minuta. Sipajte paradajz sos pa dodajte vodu i sipajte u tiganj. Stavite poklopac pa krčkajte na laganoj vatri 10 do 15 minuta. Pomešajte povremeno da se ne lepi za dno. Skinite poklopac i krčkajte dok ne ispari većina tečnosti. Dodajte mocarelu, pa poklopite dok se ne otopi. Promešajte. Služite uz prilog po želji!

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading