ONA JE NJEGOVA SNAGA Supruga Aleksandra Mitrovića pokazala stajling za "desetku"
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandar Mitrović je jedan od igrača koji privlači najviše pažnje u srpskom timu  pred prvi meč na Mundijalu u Kataru. Aleksandar Mitrović je u srećnom braku sa dve godine starijom izabranicom Kristinom Janjić. On je više puta naglasio da je ona njegova snaga, kao i da ga uvek podržava, kako na terenu, tako i van njega.

Imaju troje dece. Prvo su dobili sina, dok su 2017. godine dobili i ćerku, a blagosloveni su 2022. kada su dobili još jednu ćerku.

Kristina je aktivna na društvenim mrežama gde vrlo često objavljuje svoje fotografije, pa smo svedoci njenih pažljivo odabranih modnih izdanja iz kojih mogu mnoge devojke da uče.

Ona je pozirala u crnom elegantnom odelu, na kom su se posebno isticala velika zlatna dugmad, dok je celu kombinaciju upotpunila upadljivim detaljima pink boje.

Kristina je odabrala šešir, salonke i torbicu u istoj boji, pink i time upotpunila svoju kontrastnu fantaziju. Ovakvo modno izdanje je svakako jedno od onih koji se lako kopiraju i dostupni su svakoj devojci koja želi da ostavi utisak i bude uvek lepo stilizovana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading