PROVERENI RECEPT IZ BAKINE KUHINJE Pohovani karfiol, hrskavo uživanje za sva čula
Potrebno je:
1 cvet karfiola
3 jaja
100 gr brašna
100 gr prezli
granule belog luka
1 kašičica mlevene paprike
ulja malo
Priprema:
U brašno staviti papriku pa izjednačiti. Karfiol uvaljati u brašno, jaja i prezle i ređati u podmazan pleh. Malo premazati uljem.
Peći na 200 stepeni C oko 30 minuta. Pred kraj se može posuti rendanim kačkavaljem. Uživajte u savršenom ukusu!
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
JEFTINA POSLASTICA OD NEKOLIKO SASTOJAKA Kolač od jabuka, zasladite se domaćinski
bakinakuhinja.r/alo.rs/S.Ć.
RECEPT IZ BAKINE KUHINJE Posna Karamel torta, obradujte goste prukusnim slatkišom
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
ZAMESITE TESTO PO RECEPTU BAKA JELE Fantastične kiflice sa sirom, šuškave i meke akao duša
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
ZASLADITE SE NA ZDRAV NAČIN Kolač sa jabukama u kombinaciji sa ovim sasojcima je božanstven
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
Komentari (0)