Prste da poližeš: Losos u belom sosu
Sastojci
- 1/2 kg lososa
- 2 dl votke
- 1/2 l mleka
- 125 l butera
- 125 l brašna
Način pripreme
Lososa ispeći na roštilju, uz povremeno prelivanje votkom a pre serviranja preliti ga belim sosom koji se pravi na sledeći način: otopiti buter na ringli pa dodati brašno i propržiti dok ne dobije svetložutu boju. Naliti mlekom uz neprestano mešanje da se ne bi zgrudvalo.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
alo.rs/zenskimagazin/Lj.Č.
Za sve ljubitelje ribe: Recept za najbolj verziju pečenog lososa
alo.rs/glossy/Lj.Č.
Ishrana je ključna: Pet namirnica koje održavaju nivo hormona u normali
alo.rs/eklinika/Lj.Č.
Komentari (0)