EVO KAKO DA SAVRŠENO OPEGLATE KOSU Tako da sačuvate volumen i zdrav izgled
Foto: Shutterstock

Prilikom ispravljanja kose često dolazi do gubitka volumena, pa je tako potrebno da sledimo određene smernice kako bismo to sprečili.

- Blagi regenerator koji se ne ispira

- Fen za kosu
- Pegla za kosu
- Lak za kosu

1. korak

Nakon što ste oprale kosu kao i obično, iz nje peškirom iscedite što više vode.Zatim na kosu nanesite lagani regenerator i raščešljajte pramenove kako bi regenerator bio ravnomerno rasprostranjen.Na ovaj način ćete ukrotiti sve neposlušne dlake, koje bi kosu učinile talasastom.

2. korak

Potom ovlaš osušite kosu.Ako imate vremena, najbolje bi bilo da je osušite prirodno, na suncu, kako biste sprečile izlaganje toploti i potencijalnim oštećenjima.

3. korak

Kada je kosa potpuno suva, razdelite je na jednake male delove.To je bitno jer će toplina tako lakše i brže da deluje, pa nećete morati da ponavljate postupak.

4. korak

U ovom koraku dolazimo do ključne stvari za održavanje volumena.Prilikom peglanja kose, pramenove nemojte skroz da stisnete u pegli, već je ostavite malo otvorenom, kako bi toplota svejedno delovala na kosu, a sačuvala volumen, prenosi miss7.24sata.hr.

5. korak

Kako bi nakon navedenog tretiranja kosi vratile sjaj, dodajte serum za sjaj na vrhove. Završni korak je sprej za kosu, koji nanosite tako što kosu okrenete naopačke i poprskate ga.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading