novčanik
Foto: ATA IMAGES/Shuterstoock

Postoji pet boja, a svaka je savršena za određeni tip osobe – u zavisnosti od toga koji element se nalazi u kineskom horoskopu Ako želite finansijski da napredujete, onda pazite u kakvom novčaniku držite novac.

Trebalo bi da bude u jednoj od pet feng šui boja, a koja je baš prava za vas zavisi od toga koji element se nalazite u kineskom horoskopu. Kada saznate koji ste element po datumu rođenja, potražite boju koja bi trebalo da bude vaš novčanik da unesete obilje u vaš život.


Crvena – za ljude čiji je element vatra ili zemlja (voda i metal imaju slabiji efekat) – ova boja je odavno poznata po privlačenju bogatstva i izobilja. Vrlo brzo neutrališe negativnu energiju.

Tamnoplava – za ljude čiji je element drvo ili voda – ova boja simbolizuje obilje, a novčanik te boje ne bi trebalo da imaju osobe rođene u elementu vatre ili metala.

Crna – za ljude čiji je element drvo ili voda – treba da drže novac u novčaniku te boje ako žele da unesu prosperitet u svoje živote.

Smeđa – za ljude čiji je element zemlja ili metal – ova boja donosi bogatstvo i najčešća je među novčanicima, ali ljudi rođeni u elementu vatre ili vode ne bi trebalo da je imaju.

Zelena - za ljude čiji je element drvo ili vatra - ova boja je odličan izbor ako želite novi finansijski početak, bez obzira šta se dogodilo u prošlosti
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading