SUTRA MERKUR KREĆE DIREKTNO Čeka nas olakšanje, a velika sreća je pred ova 2 znaka
Foto: Shutterstock

Ako ste poslednjih nedelja imali utisak da ne ide sve po planu ili da stalno zapinjete, od 15. maja će to početi da se menja. Merkur u Biku kreće unapred sa 5′ stepena, a samo dan kasnije Jupiter ulazi u znak Bika.

Ovan

Vama je finansijska stabilnost na umu poslednje tri nedelje, a kako Merkur kreće direktno u Biku, konačno ćete dobiti odgovore koje ste tražili o svojim prihodima i imovini. Želite mnogo udobnosti na duže staze i doslednosti, a retrogradni Merkur vam je pomogao da shvatite kako to da postignete na nove načine. Kako Merkur bude izlazio iz retrogradnog stanja, moći ćete da donosite bolje i informisanije odluke o tome kako da efikasno obezbedite i održavate svoju egzistenciju na određenom nivou.

Jarac

Kada Merkur konačno bude krenuo direktno, moći ćete da pristupite svojim strastvenim projektima iz nove perspektive. Ponovo ste razmišljali o tome kako da pronađete zadovoljstvo prethodne tri nedelje, ali kako Merkur menja pravac, nećete se suočiti sa toliko prepreka kada je u pitanju postavljanje prioriteta uživanja u vašem životu. Jarčevi, slobodno nastavite sa svim hobijima, romansama ili aktivnostima koje su bile na pauzi ili neizvesne. Vreme je da se potpuno prepustite

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading