ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM Ako imate ovaj aspekt anđeli vas čuvaju
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ako bi razmatrali pitanje koji je najsrećniji aspekt i koje dve planete stvaraju tu srećnu okolnost, to je trigon koji stvaraju Jupiter i Venera. Jupiter je planeta koja vlada znakom Strelca i donosi mogućnost da osoba može računati na nagrade Univerzuma posebno kada je u pitanju oblast učenja, inostranstva, pravosuđa, a sa druge strane Venera je planeta ljubavi i ličnog osećaja zadovoljstva i spoj ovih planeta daje neverovatne životne prilike. 

Još jedan veoma dobar aspekt jeste trigon između Sunca i Meseca. Sunce predstavlja figura oca i naš momenat volje i motiva. Mesec je uticaj majke u odrastanju i naš odnos prema emocijama. Kada su ove dve planete dobro aspektovane, govori o tome da smo nasledili jako dobru genetiku i sklad roditelja što je posebno važno za razvoj ličnosti. 

Takođe veoma važan i povoljan aspekt je trigon Venere i Meseca, što jako povoljno utiče kada je u pitanju ženski horoskop. To je veoma dobar sklad ženskog principa i donosi sreću u ljubavi posebno u zrelijim godinama života. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading