Ribe treba da slušaju intuiciju, Vodolije sagorevaju na poslu a jedan znak puca od seksepila
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

Ovan

Posao

Iscrpljeni ste i imate utisak da je sve ispred, iza i oko vas haotično i nikako da se nađe ona mala nit za koju možete da se uhvatite kako bi se klupko odmotalo i presložilo onako kako vi želite. Snaga koja je na izmaku pojedinim predstavnicima ovoga znaka doneće povlačenje iz koga je najbolji mogući zaključak da je potreban jasan plan za sprovođenje zamisli koje bi donele red u svakodnevne poslovne obaveze.

Ljubav

Ovnovi koji su u brakovima i imaju decu fokus će biti na deci i što kvalitetnijem provođenju vremena sa njima. Partner će vam se pridružiti pa ćete zajedničkim snagama svojoj deci priuštiti pravu porodičnu idilu. Oni koji su u dužim vezama moguće su sitne čarke, partner može pogrešno razumeti vaš umor ili nemogućnost da sa njim provodite vremena koliko bi inače i sami želeli, pa će svađama pokušati da testira vašu ljubav.

Zdravlje

Tokom ove nedelje je moguće da će psihosomatski problemi biti izraženije nego ranije. Takođe, ovi dani donose mogući problem sa vidom i sa sinusima. Stariji Ovnovi mogu imati problem sa cirkulacijom i krvnim pritiskom. Hranite se zdravo, pijte dovoljno tečnosti i upražnjavajte više sportskih aktivnosti. Nađite način da se relaksirate i opustite.

Savet

Vaša deviza „Kada ne ide po planu, ide po sudbini“ često je bila vaša srećna zvezda vodilja, ali sada pokušajte da probate i kako sudbina reaguje na vaše jasne planove i doslednost u sprovođenju.

Bik

Posao

Iza vas je period u kome su se rešavali nagomilani problemi. Snaga koja vam je potrebna da stvari privedete kraju sada je tu, a imate i pomoć prijatelja da se vratite u fokus. Ova nedelja ispred vas stavlja mogućnosti da dovršite nešto što ste davno započeli ili da uz nečiju pomoć realizujete projekat koji će vam doneti dugo očekivanu poslovnu satisfakciju.

Ljubav

Većina zauzetih Bikova ovaj period neće pamtiti po harmoničnim odnosima. Tenzija je u vazduhu, možda i pojačana ljubomora, a stičete utisak kao da ste vi ti koji konstantno pokušavaju da u partneru probude „to nešto“ što vas čini da na svoj odnos gledate kao na nešto što vas ne ispunjava kao nekada. Malo strpljenja i malo romantike mogu dovesti do momenata koje ste dugo iščekivali.

Zdravlje

Hroničan umor i stres mogu prouzrokovati pad imuniteta. Savetuje se zdrava ishrana i redovno vežbanje, koje će vam pomoći da se rešite svih problema sa zdravljem. Stariji Bikovi mogu imati problem sa zadržavanjem vode, pa se trudite da unosite u organizam dovoljnu količinu vitamina i tečnosti. Mogući su problemi sa krvnim pritiskom i meteoropatske tegobe.

Savet

Pokušajte da usmerite svoj fokus na onaj segment života koji ste zapostavili zbog raznih dešavanja i obaveza na drugim životnim poljima.

Blizanci

Posao

Možda radite posao koji zahteva dosta putovanja ili da ste u pokretu, ali to vam neće smanjiti uživanje na proslavama i skupovima na kojima ćete uživati i biti rado viđen gost. Vaš timski duh često nije u korelaciji sa timskom igrom, pa nemojte padati u vatru koju razlika u mišljenju između vas i kolega može da rasplamsa. Vaš nemirni istraživački duh će se ponovo probuditi, pa odluka da se posvetite edukaciji i proširivanju znanja iz neke nove oblasti je sasvim izvesna.

Ljubav

Zauzetim Blizancima može proraditi želja za novinama, pa pokušajte da ih nađete unutar veze, a ne izvan nje. Mogući su izleti van postojećeg odnosa, a dobra i loša stvar je da će oni ostati samo na nivou povremene zabave. Slobodnim Blizancima koji planiraju putovanja, baš tu se može desiti poznanstvo koje će izrasti u ljubav koja može trajati u vremenu.

Zdravlje

Smanjite nervozu i nađite način da se opustite. Psihosomatski problemi su mogući. Tokom ove nedelje možete imati učestale glavobolje i mogu se pojaviti problemi sa sinusima. Takođe, možete biti podložni alergijama. Vodite računa o zdravoj ishrani i izbegavajte previše masnu ili začinjenu hranu. Budite fizički aktivniji i provedite više vremena na otvorenom ili u prirodi.

Savet

Čuvajte se uživanja koja za posledicu mogu imati povređivanje voljene osobe.

Rak

Posao

Vi ste organizovani, studiozni i radoholik. Teško je za vas reći da niste spremni čak i kada se nepredviđene okolnosti dese. Tokom ove nedelje okolnosti pred vas mogu staviti izazove za koje se niste pripremili i mogu vas zbuniti. Mars u Blizancima sve ovo može pojačati vraćanjem nekih starih problema za koje ste mislili da su davna prošlost na polju posla. Nije vreme za donošenje naglih i ishitrenih odluka.

Ljubav

Sve razmirice i krute stavove koji su se kosili sa partnerovim stavite po strani ili razmislite da li su možda oni bili u pravu i da li su stvari baš onakve kako su se vama činile. Sada ćete imati vremena za to. Slobodnim Rakovima je novo poznanstvo na vidiku. Poslovne obaveze vam neće smetati jer možda baš na nekom takvom mestu ili proslavi upoznate osobu koja će vam privući pažnju.

Zdravlje

Vodite računa o kostima i zglobovima. Povrede su moguće. Mars u blizancima utiče nepovoljno na vaš imunološki sistem, pa možete biti podložniji virusima i bakterijskim infekcijama. Trudite se da se zdravo hranite i održavajte izbalansiranu ishranu, a loše navike pokušajte da svedete na minimum. Više šetajte, bavite se sportom i provedite više vremena u prirodi.

Savet

Pružite priliku sreći da se desi. Izađite iz svojih dnevnih rutina i ustaljenih pristupa životu i problemima.

Lav

Posao

Pripadnici ovog znaka koji su samostalni u poslu mogu očekivati veliki uspeh koji već duže vremena priželjkuju. Priliv novca od tog posla može biti značajniji od onoga što ste očekivali, ali moguće je da neće stići u očekivano vreme. Za Lavove koji su deo neke organizacije situacija može biti malo drugačija, naime neki novac koji su očekivali može se desiti da neće doći ili da će iznos biti manji od očekivanog.

Ljubav

Bićete zadovoljni sa sobom i uživaćete u izlascima. Puno flertova će obeležiti ovaj period, a pažnju vam može privući osoba koja totalno odskače od vaših standardnih ljubavnih izbora. Komunikacija može biti otežana tako da svim Lavovima, bez obzira da li su u braku, vezama ili na početku nekog odnosa može doneti nesporazume i ishitrene zaključke kada je suprotni pol u pitanju.

Zdravlje

Mogući su manji prolazni padovi energije i vitalnosti. Unosite dosta vitamina i tečnosti. Uvedite više sportskih aktivnosti u vaš svakodnevni život. Moguće su glavobolje i problemi sa desnima i zubima. Obratite više pažnje na ishranu u ovom periodu i smanjite konzumaciju cigareta, alkohola i mlečnih proizvoda. Starijim Lavovima  je savet da obrate pažnju na kardiovaskularni sistem.

Savet

Sada imate priliku da sve odnose koji su se poremetili u prethodnom periodu vratite na stari kolosek ili pak da ih totalno narušite.

Devica

Posao

Vaš temperament zahteva da odnosi s kolegama uvek budu na zavidnom novu, a da su svi konci uvek u vašim rukama. Vrlo ste vešti kada formirate svoju mrežu u kolektivu jer znate da je informacija ono što se najviše ceni u svakoj oblasti, a pogotovo kada je posao u pitanju. Ovih dana, Mars vam može doneti poteškoće, pa će vam se činiti kao da se nešto krije od vas ili da informacije koje do vas dolaze ili nisu potpune ili nisu tačne.

Ljubav

Naporni rad i užurban tempo doneo vam je nervozu koju su zauzete Device prenele na svoje ukućane ili stalnog partnera. Sada imate vremena i mogućnost da osobama do kojih vam je stalo pokažete zašto su izabrali baš vas. Sada je zadatak da nemir koji ste uneli u odnos zamenite mirom i harmonijom, kao i da partneru koji vam je pružao podršku u prethodnom periodu uzvratite i učinite ga posebnim.

Zdravlje

Pred vama je dosta iskušenja, nerviranja i stresa. Smirite se i potražite vedre sadržaje koji vas motivišu. Moguće su glavobolje i prehlade. Podložni ste virusima i alergijskim reakcijama ove nedelje više nego uobičajeno. Starije Device treba da povedu računa o krvnom pritisku i problemu sa zglobovima, tetivama i kostima. Fizičke aktivnosti i šetnja na mestima koje volite mogu pospešiti ne samo vaše fizičko već i mentalno stanje. 

Savet

Opustite se i na sve moguće načine odagnajte nervozu.

Vaga

Posao

Što se poslovnog segmenta tiče, pred vama je uzbudljiva nedelja i poslovne aktivnosti će zauzimati centralno mesto u vašem životu. Očekuje vas puno razgovora, dogovora i uopšte poslovnih dešavanja koja će imati pozitivan ishod za vas. Trud i zalaganja iz prethodnog perioda će vam se isplatiti i uspešno ćete završiti sve poslove na kojima ste do sada radili.

Ljubav

Ove nedelje ste veoma društveno aktivni i u drugoj polovini nedelje vas očekuje puno zabave i druženja sa prijateljima. Zvezde su vam naklonjene kada su ljubavni odnosi u pitanju, pa društvene aktivnosti vam mogu doneti nova poznanstva ili obnavljanje starih. Slobodne Vage imaju mogućnost da sada upoznaju partnera sa kojim će izgraditi ozbiiljnu i trajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Povedite računa o zdravlju jer hronične tegobe ovih dana ponovo mogu biti u fokusu. Višak slobodnog vremena vam može doneti preterano osluškivanje organizma, pa možete doći i do pogrešnih zaključaka kada je vaše zdravlje u pitanju. U slučaju tegoba ne budite sam svoj lekar, već potražite stručnu pomoć. Ne odlažite posetu lekaru. Problemi sa kostima, zglobovima, a i sa urogenitalnim traktom mogu vam zadavati probleme.

Savet

Uživajte u predstojećoj nedelji i ignorišite sitnice koje vam mogu pokvariti raspoloženje.

Škorpija

Posao

Drage Škorpije, ova nedelja vam može biti važna u poslovnom smislu jer je sada konačno došlo vreme da uspešno privedete kraju sve poslove na kojima ste do sada radili. Vaša kreativnost i komunikativne veštine dolaze do izražaja, pa ćete mudro pregovarati i napraviti uspešne dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima. Vaša praktičnost, racionalnost i taktičnost su sada u prvom planu, pa se vi konačno možete pokazati u pravom svetlu.

Ljubav

Fokusirani ste ove nedelje na ljubav i možete očekivati puno lepih dešavanja na tom planu. Iako duže vreme nailaze na kamen spoticinja i loše okolnosti kada je emotivni život u pitanju, slobodne Škorpije će sada imati priliku da uđu u vezu sa osobom koju već neko vreme poznaju i da ostvare vezu kakvu već duže vreme priželjkuju. Idealni dani za ulazak u vezu vas očekuju krajem nedelje.

Zdravlje

Početkom nedelje vam hronični zdravstveni problemi mogu stvarati tegobe. Pored toga, možete imati problem sa stomakom i želudcem, pa bi trebalo da pripazite na ishranu. Neispavanost i hroničan umor vam mogu stvarati anksioznost i pojačavati nervozu, pa se trudite da obezbedite svom organizmu dovoljno sna i odmora. Pazite na kosti i zglobove jer su prelomi i povrede moguće.

Savet

Pokažite svoje želje i emocije bez ustručavanja, pa ćete tako izbeći konflikte i nesporazume u komunikaciji sa drugim ljudima.

Strelac

Posao

Posao vas opterećuje i poslovne obaveze vam u ovom periodu predstavlljaju prioritet. Bavite se raznim pregovorima i dogovorima, ali ako želite da se stvari odvijaju efikasno i da ne dođe do rasipanja energije i gubljenja vremena, fokusirajte se na ono što je ostvarivo i u skladu sa vašim ličnim vrednostima. Ovaj period nije dobar za promene, kao ni za postavljanje viših ciljeva.

Ljubav

Ove nedelje vam je seksualna energija pojačana, pa vaša senzualnost dolazi do izražaja gde god da se pojavite. Dosta zabave, flerta i neobaveznih veza je sada na vidiku. Ukoliko ste zauzeti, trenutni položaj Marsa bi mogao da donese poteškoće u ljubavnoj vezi. Imate velike zahteve, pa vam je savet vam da usporite i pokušate da ne dižete tenziju koja vas može uvesti u sukob sa partnerom.

Zdravlje

Stresan period kroz koji prolazite i nepredvidiva svakodnevnica vam mogu izazvati zdravstvene probleme i pad imuniteta, pa je zato jako važno da se opustite i da počnete da brinete o sebi. U suprotnom, možete imati problem sa pritiskom i srčane probleme. Trudite se da se pravilno hranite, bavite se sportom i izbegavajte loše navike, poput preterane konzumacije cigareta ili nezdravog načina ishrane.

Savet

Trudite se da širite svoje horizonte i sledite svoju želju za boljim stvarima.

Jarac

Posao

Veoma značajan i uspešan poslovni period je konačno pred vama. Sreća je na vašoj strani, pa nemate razloga za zabrinutost. Međutim, ova nedelja ne predstavlja idealni trenutak za početak novih poslova, ali je zato pravo vreme da u toku ove nedelje dočekate uspešnu realizaciju i pozitivan ishod svih ranije započetih poslovnih poduhvata.

Ljubav

Ove nedelje će Jarčevi  koji su u vezi ili u braku uživati u ljubavi   plodovima njihove ljubavi. Tokom ove nedelje uživaćete u lepoj atmosferi i očekuje vas mnogo lepih trenutaka sa rodbinom i prijateljima. Svi odnosi kako ljubavni, tako i prijateljski i poslovni su stabilni u ovom periodu, tako da nikakvih problema ne bi trebalo da bude. Planirate porodična druženja.

Zdravlje

Iscrpljeni ste, imunološki sistem vam je ovih dana malo slabiji, pa možete lakše oboljevati od virusa i sezonskih bolesti. Moguće su stomačne smetnje, glavobolje i pojačana nervoza. Ovo je isto tako odličan period za započinjanje dijete i sređivanje svih zdravstvenih tegoba koje ste u predhodnom periodu imali. Trudite se da se što više fizički aktivirate i održavajte zdrav i uredan način života. 

Savet

Dosta stvari u vašem životu direktno zavisi od vašeg raspoloženja, pa se trudite da ne izvodite zaključke na osnovu trenutnih emocija.

Vodolija

Posao

Značajna dešavanja na poslu će vam ispunjavati svakodnevnicu u prvim danima ove nedelje. Nemojte biti previše oštri, i ne upadajte u vatru kako ne biste izgoreli. U sredu i četvrtak možete naći komromisno rešenje u vezi sa problemom koji vas duže vreme opterećuje, pa se potrudite da ne podižete tenziju i da ne budete previše strogi u svojim stavovima. Inat je previše izražen kod vas u poslednje vreme, pa se potrudite da spustite loptu.

Ljubav

Slobodnim Vodolijama početak nedelje može doneti zanimljiva ljubavna dešavanja. Može doći do upoznavanja sa osobom sa kojom ćete imati jako lepu komunikaciju, pa je prilika da se vaše ljubavne želje počnu ispunjavati. Potrudite se da ne delujete previše uzdržano ili hladno jer to vam može umanjiti sreću i uživanje u divnoj šansi koje vam zvezde pružaju.

Zdravlje

Zdravlje vam je stabilno, ali vam se ove nedelje neki nedavni zdravstveni problemi koje ste imali mogu vratiti, tako da je potrebno da obratite pažnju na to. Početkom nedelje vas mogu mučiti želudac i možete imati stomačne tegobe. Starijim Vodolijama oprez od povreda kostiju i zglobova.

Savet

Može vam se desiti da budete brzi i ishitreni kada je komunikacija u pitanju ovih dana, pa zastanite na trenutak i potrudite se da ne reagujete na prvu loptu, da se kasnije ne biste kajali.

Ribe

Posao

Potrudite se da ove nedelje izbegavate konfliktne situacije. Ako se nađete u društvu neistomišljenika po pitanju bitnih životnih ili poslovnih stvari, izbegavajte potrebu da im kontrirate. Početak nedelje ćete provesti poprilično takmičerski nastrojeni, no to u vašem slučaju nije loše, naprotiv. Zdrava konkurencija je vama veoma poželjna i ima stimulativan efekat na vas. Pokušajte da ne budete previše tvrdoglavi i uporni u svojim nastojanjima da po svaku cenu uradite sve po svome.

Ljubav

Nemojte biti sitničavi u ljubavnim odnosima ove nedelje. Detalji zaista nisu toliko bitni koliko mislite, pa ne dozvolite da vas odvuku od suštine i pokvare uživanje. Ako se trenutno nalazite u nerešenoj konfliktnoj situaciji sa partnerom, velike su šanse da ćete se tokom ove nedelje pomiriti. Izbegnite sklonost ka preteranoj analizi, sada nije pravo vreme za to. Slobodne Ribe ovih dana mogu obnoviti kontakt sa bivšim partnerom.

Zdravlje

Krajnje je vreme da smanjite vaše loše navike i poroke, poput cigareta i preterane konzumacije hrane kako ne bi došlo do zdravstvenih problema.  Vreme je da budete umereni u svemu, da ne biste trpeli zdravstvene posledice.  Imunološki sistem vam je ovih dana oslabljen, pa brinite o sebi i svom organizmu priuštite pravilnu negu jer se nakupljene stresne situacije mogu negativno odraziti na vaše zdravlje.

Savet

Važno je da sledite svoj unutrašnji glas i da slušate intuiciju koja će vas uvek navoditi na dobar izbor.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading