U vezi ste sa Lavom? Evo šta treba da znate
Shutterstock

Svi horoskopski znaci dolaze sa spiskom dobrih i loših osobina, a Lavovi nisu izuzetak. Ukoliko ste u vezi sa Lavom ili planirate da započnete romansu sa ovim vatrenim znakom dobro je da imate na imu ove stvari.

Oni su lojalni kada to žele

Ako možete da probijete njihov zid ega i povežete se sa njima, oni će ostati uz vas bez obzira na sve. Lavovi su izuzetno ohrabrujući i podržavajući partneri. Obavezno uzvratite ljubav i pažnju koju vam pružaju u vezi, tako nikada neće prestati da budu uz vas.

Oni su samouvereni i direktni

Lavovi spadaju u znakove sa najviše samopouzdanja, ali su vrlo direktni. Ako im se osoba sviđa, oni će to pokazati. Iskreni su i ponekad otvoreni do te mere da ih mnogi smatraju brutalnim i okrutnim.

Kraljevi drame

Kao što vole pažnju i laskanje, vole i dramu i neće oklevati da je naprave u svakoj situaciji. Ako izlazite sa Lavom, budite strpljivi i ako znate da su zaljubljeni u vas, pojačajte stepen drame, oni će potajno uživati u tome.

Oni stalno traže pažnju

Lavovi žele da budu u centru pažnje. Osećaju se neprijatno kada neko drugi uživa u pažnji i pokušavaju da uvek budu u fokusu svih dešavanja. Veruju da zaslužuju samo najbolje i uvek opravdavaju svoju sebičnost.

Ambiciozni i konkurentni

Poznato je da su Lavovi ambiciozni i imaju snažnu želju za moći i autoritetom. U svojim vezama traže ljude koji podržavaju i podstiču njihove snove. Kada negde ciljaju, postaju nemilosrdni i prilično agresivni. Treba im malo prostora da rade na ovom delu, i dobra je ideja da ih ne ometate ako ste u vezi sa njima.

Imaju vatreni temperament

Lavovi imaju vatreni temperament i to nije samo iz razloga što pripadaju vatrenim znacima. Njihov temperament je eksplozivan i ako stvari postanu intenzivne, najbolje rešenje je da se povučete, dajući im vreme i prostor za razmišljanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading