SVAKOM LONCU POKLOPAC Ova tri znaka su najveći brbljivci u horoskopu
Foto: GettyImages

Većina nas ima tog jednog brbljivog prijatelja koji može satima pričati o gotovo svemu. Bilo da su dobro upućeni u određenu temu ili samo imaju gomilu različitih mišljenja, 'brbljavci' verovatno mogu zahvaliti zvezdama na njihovom stilu komunikacije.

Ako se pitate da li je vaš znak među njima, evo tri najpričljivija horoskopska znaka, prema Bustleu. 

Ovan

Ovnovi su poznati po impulsivnosti i drskom tonu. Njihova prgava narav pomiješana s njihovim entuzijazmom vatrenog znaka, je ono što ih uvlači u žestoke rasprave. Odvažni ovnovi ne boje se postavljati pitanja niti se ubaciti u bilo kakvu raspravu. Pod vladavinom Marsa, njihova strast će ih nadvladati i znat ćete njihovo mišljenje o bilo kojoj temi koja ih zanima. Njihova strast je opipljiva i mora se videti i čuti, inače neće biti zadovoljeni dok to ne bude. To ih čini hrabrim i otvorenim govornicima.

Blizanci

Postoji razlog zašto su Blizanci poznati kao brbljavi, a to je zahvaljujući njihovom planetarnom vladaru, Merkuru, poznatom i kao planetom komunikacije. Kada brbljavi zračni znakovi ne motaju po glavi apstraktne ideje, oni detaljno razrađuju svaki korak svog razmišljanja sa svakim tko ih želi slušati. Blizanci vide svet kroz reči, pa ih izražavaju s lakoćom i, najčešće, gracioznošću. Oni su ljudi koji su uvijek spremni za razgovor o bilo kojoj temi i svakom će razgovoru imati nešto pametno za dodati. 

Lav

Lavovi su živahni koliko i brbljivi, pogotovo kad imaju publiku. Uvek oživljavaju svaku zabavu ili vode raspravu na poslu, budući da se ovi pričljivi znakovi vole uključiti u svaki razgovor. Primećeni su kada uđu u prostoriju, a njihovi glasovi im pomažu da zadrže pozornost u prostoriji, što ih čini vrlo brbljivim i prijateljski nastrojenim prema svima koje sretnu. Oni su nosioci svetla, razgovora i pažnje prema svima koje sretnu ili s kime dođu u kontakt.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading