HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. DECEMBAR Vaga pod velikim pritiskom, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti, Blizance čekaju neplanirani troškovi
Foto: Pixabay

Ovan

POSAO: Ovo može biti odlično vreme za učenje, bilo onlajn ili van njega, deo ili puno radno vreme, kao što biste mogli dobro da uradite. Jednako tako, ako želite da putujete ili pogledate druge uzbudljive prilike, ovo je vaša šansa.

LLJUBAV: Uzdižući ugao Venere/Jupitera nagoveštava intuitivno kretanjre, koje vas može odvesti u novi svet. Osećate potrebu da pozovete nekoga? Uradite to, jer je sreća na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Nervoza i razdražljivost.

Bik 

POSAO: Želje mogu biti jake i ako ih sledite, imaćete dobre šanse da dobijete ono što želite. Strastvena osećanja mogu biti uključena, pa budite sigurni da je ono što nameravate dobro za vas, jer ćete morati da se nosite sa posledicama.

LJUBAV: Pored toga, harmonična veza Venera/Jupiter mogla bi da istakne neke vrele društvene opcije. Izlazak na događaj može biti veoma vredan trud.

ZDRAVLJE: Melanholija i nesanica.

Blizanci

POSAO: Moraćete da budete selektivni kada primate pozive i izbegavate da odgovarate na svaku e-poštu ili tekstualnu poruku, jer biste mogli da budete traženi iz ovog ili onog razloga. Možda je nemoguće da kažete da na sve zahteve, pozive ili prijateljske pozive, tako da nemojte da se osećate loše. Takođe imate priliku da dobijete podršku za ideju ili cilj od nekoga ko je u dobroj poziciji da da savet kako da uspete.

LJUBAV: Partnerova ljubomora ne jenjava. Potrudite se da ne reagujete burno na svaku opasku. Razmislite da li postoji opravdanje za njegovo ponašanje.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom. Osetljivi ste i ne biste trebali da uzimate gazirana pića.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. DECEMBAR Vaga pod velikim pritiskom, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti, Blizance čekaju neplanirani troškovi

Foto: Shutterstock

 

Rak

POSAO: U narednim danima i nedeljama možete da pojednostavite svoj život i da se pobrinete da vaše rutine i svakodnevne aktivnosti rade na opšte dobro. Ako nešto nije u redu, rešite to sada i odbacite sve što ne pomaže. Sa Venerom koja stvara snažan uticaj, iskušenje može biti previše dobro da bi se propustilo. Iskoristite to na najbolji način!

LJUBAV: Ne donosite zaključak dok  ne proverite šta tačno voljena osoba traži od vas. Možda su njena očekivanja lako rešiva. Razgovarajte otvoreno o svemu što vas muči.

ZDRAVLJE: Zdravlje je zadovoljavajuće.

Lav

POSAO: Fokus na vašu zonu slobodnog vremena, podstiče vas da provodite više vremena radeći stvari u kojima uživate. Možda biste želeli da odete korak dalje. Ako imate mogućnost da zaronite dublje u romansu ili uživate u savršenom iskustvu kupovine sa svojim partnerom, možda biste je prihvatili. Šta god da odlučite, kosmos ima divno iznenađenje koje će vam ulepšati dan.

LJUBAV: Sa voljenom osobom nalazite zajednički jezik. Miran period je pred vama.

ZDRAVLJE: Moguci problemi sa kolenima. Možda je u pitanju hrskavica, pa se tome morate ozbiljnije posvetiti.

Devica

POSAO: Možete iznenaditi druge svojim uživanjem u domaćim poslovima. U stvari, oni koji su vam najbliži možda će radije da vas prepuste tome, jer se čini da ste spremni da pređete preko zaostalih kućnih zadataka, čišćenja i opšte organizacije. I verovatno ćete obaviti odličan posao i osećati se bolje zbog toga. Ali ne zaboravite da uživate i u zastoju. Zakažite poseban datum ili idite na kulturni događaj. 

LJUBAV: Volite nekog ko vam je nedostupan. Zato ostajete sami na duži vremenski period. Da li je ta ljubav realna, razmislite dobro!

ZDRAVLJE: Nervna napetost. Povišen pritisak, svakako se morate obratiti lekaru.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. DECEMBAR Vaga pod velikim pritiskom, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti, Blizance čekaju neplanirani troškovi

Foto: Pixabay

 

Vaga

POSAO: Da li se vaše misli stalno zadržavaju na stvarima koje treba da se uradi? Ne pokušavajte da ih sve zadržite u glavi. Zapišite ih i stavite po prioritetu. Tada možete da usmerite svoju energiju na to da ih sklonite s puta. Opet stavljate preveliki pritisak na sebe? Usporite i uradite nešto lepo, jer ste sigurno vredni vremena i ulaganja.

LJUBAV: Poznanstvo sa emotivni Lavom  obećava kvalitetnu vezu. Sve dolazi preko polja posla.

ZDRAVLJE: Izbacite stres fitnesom. Žustri ste, puni energije.

Škorpija

POSAO: Možda ste potrošili mnogo na svečane poklone i sezonske potrepštine i možda ulažete ogroman trud da se organizujete. Iako to svakako pomaže, razmislite o tome da sebi date malo slobode, sve dok niste previše van kontrole. U tom smislu, veza Venera/Jupiter vas aktivno podstiče da trošite na sebe. Razmislite o sesiji masaže, spa tretmanu ili umirujućoj masaži.

LJUBAV: Preosetljivi ste. Svaka pa čak i najdobronamernija kritika izaziva nalet adrenalina. reagujete na neprimeren način.

ZDRAVLJE: Više sporta u svakodnevnom životu, prilično ste se zapustili.

Strelac

POSAO: Želećeš da uradiš nešto da proslaviš kraj naporne nedelje. Dok se Venera u vašem znaku izjednačava sa veselim Jupiterom, vašom planetom vodičem, možda vam neće biti da radite previše posla. Put najmanjeg otpora može biti vaš prvi izbor, pa je dobra ideja da pojednostavite svoj dan. A druženje sa nekoliko prijatelja kod vas može da vam ulepša vikend. 

LJUBAV: Moguća je obnova kontakta sa osobom iz prošlosti. Sve će doći iznenada nakon slučajnog susreta. Sada će osećanja koja su obostrana, doći do izražaja.

ZDRAVLJE: Obavezna dijeta. ugojili ste se, i to vam smeta.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. DECEMBAR Vaga pod velikim pritiskom, Strelac obnavlja vezu iz prošlosti, Blizance čekaju neplanirani troškovi

Foto: Shutterstock

 

Jarac

POSAO: Možda izgledate spokojni na površini, ali iznutra možda pokušavate da shvatite situaciju koja je u toku, a možda nigde ne stižete. Šta god da vam je na umu, razmislite o tome da to pustite i usmerite pažnju na drugo mesto. Šetnja prirodom ili odmor sa dobrim prijateljima mogu vam pomoći da se osećate opuštenije. Kada se osećate opušteno, videćete da se rešenja uskoro pojavljuju. 

LJUBAV:  Ne poveravajte svoje tajne nikome, možete povrediti blisku osobu. Intimnost u partnerskim odnosima mora ostati samo među vama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ipak, izbegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.

Vodolija

POSAO: Društvena i ljubavna vremena su pred nama, dok se Venera u vašem sektoru prijateljstva i zabave okreće prema Jupiteru. To je šansa da učvrstite veze u kojima već uživate i da se povežete sa drugima na vašoj talasnoj dužini. Susreti mogu biti posebno korisni, jer neko koga sretnete može postati novi prijatelj.

LJUBAV: Stara ljubav ponovo postaje aktuelna. Sve ružno što ostaje iza vas. Sada oboje razmišljate o budućnosti, dobro poznajete navike onog drugog i spremni ste da pokušate ponovo.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Ribe

POSAO: Verujte svojim intuitivnim osećanjima Ribe, jer bi to moglo dovesti do nečeg većeg i boljeg. Sa Venerom u vašem sektoru ambicija koja se suočava sa Jupiterom u vašem znaku, ovo može biti vaš srećan dan. Ako vam se sreća ipak nađe na putu, možda biste radije ostavili akciju za neki drugi put, što bi mogla biti greška. Potrudite se da uradite nešto sada, jer nećete požaliti.

LJUBAV: U  kući je odlična atmosfera , a vi je možete začiniti dobrim raspoloženjem. Srećni ste i puni novih ideja, kako bi ulepšali prostor za vas i partnera.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading