NE MOŽETE IM VEROVATI Ovi znakovi horoskopa nisu "rođeni za ljubav"
Printscreen

Svako koga je voljena osoba prevarila zna iz prve ruke koliko je izdaja bolna, a najmanje što želite je da ponovo prođete kroz istu iskušenje. Astrolozi tvrde da su otkrili obrazac zasnovan na ličnim karakteristikama horoskopskih znakova.

Neki od horoskopskih znakova varaju svoje partnere mnogo češće od drugih.

Ovan 

Mogućnost izdaje Ovna je 50/50. S jedne strane, oni ne klevete i uvek održe obećanja. S druge strane - lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu. Ako vas Ovan vara, onda najverovatnije nije bilo dovoljno emocija i dinamike u vezi - za njegov koncept. Veoma su aktivni, a ako partner nije u stanju da prati njihov ritam, lako nastavljaju dalje - bez partnera. Osim toga, Ovnovi su vlasnici snažnog ega koji zahteva stalnu pažnju.

Bik

Jedan od najvernijih saputnika za život. Ako imate takvog čoveka, to je često zauvek. Oni ozbiljno veruju u "ljubav do groba" i bračne zavete. Jedini razlog zbog kojeg bi mogli da varaju je ako iznenada ozbiljno posumnjaju da ih partner vara. Biće to neka vrsta osvete ili čin osvete, na šta se pod drugim okolnostima ne bi usudio. Bik pokazuje koliko mu je stalo do toga na fizičkom i emotivnom nivou, a u njegovu odanost ne možete sumnjati.

Blizanci

Držite oči otvorene - ovi partneri su veoma nestabilni i veoma mudri. Stalno su u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka je često potrebna "intelektualna stimulacija" - i očekuju da će uvek biti zanimljivi u razgovoru. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je preko sajtova za upoznavanje na mreži, preko društvenih mreža i mejlova, ali retko prelaze iz virtuelnog prostora u stvarnost. Redovno budite interesovanje kod Blizanaca i budite sigurni da neće nigde otići.

 Rak

Kod Raka su razlozi za neverstvo traženje grešaka i sanjarenje. Često ne znaju šta zaista žele od života, ali zahtevaju beskrajnu pažnju. Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je varanje njihov očajnički način da povećaju samopouzdanje. Osim toga, uspevaju da okrive partnera i često ne priznaju krivicu.

Lav

Na prvi pogled, samouvereni Lavovi izgledaju kao alfe spremne da promene partnera poput rukavica. U stvarnosti, to nije tačno. Oni su zaista „u toku” sa atraktivnim izgledom suprotnog pola, ali su istovremeno beskrajno odani svom partneru. Ovaj kvalitet čini Lavove veoma pouzdanim partnerima.

Devica

Odahnite - definitivno im možete verovati. Takve ljude odlikuje složena želja za samoćom, meditacijom i stalnim prilično normalnim životom. Još jedna karakteristika znaka – Device su veoma izbirljive u pogledu mogućih novih partnera.

 Vaga

Vaga je uravnotežen i prilično pošten horoskopski znak. Vaga je stabilna, ozbiljno shvata obaveze, tako da obično ne ide na prevare. S druge strane, ona voli da flertuje, pa može (čak i nenamerno) da bude uvučena u situaciju da flert ode predaleko. Vage ne umeju da sakriju svoja osećanja, pa ako dođe do prevare, budite sigurni, sve će vam priznati.

Škorpija

Jedan od najstrastvenijih, ali potpuno nepouzdanih ljubavnika. To je upravo slučaj kada neverstvo dolazi isključivo iz fizioloških potreba. Zbog toga je jedan od najboljih načina da povežete Škorpiju – strast.

Strelac

Baš kao i Ovan i Lav, vatreni Strelac ima stalnu potrebu za akcijom i avanturom. Ako delite avanturistički duh Strelca i ne ograničavate mu previše slobodu, on može biti veoma pouzdan partner. Spreman je da vam posveti svu svoju pažnju, ali u isto vreme, čvrsto veruje u ljubav.

Jarac

Partneru Jarcu se može verovati 100 odsto. Smiren i pribran, Jarac je disciplinovan čak i kada je u pitanju veliko iskušenje, i može na vreme da stane. Od partnera zahtevaju poštovanje i divljenje, stalno moraju da osećaju da su posebni i neverovatni.

Vodolija

Njihove želje se brzo menjaju - nikada ne znate šta da očekujete od Vodolije u sledećoj sekundi. Osim toga, takvog čoveka je vrlo lako zaneti. Može da krene u romantičnu avanturu, objašnjavajući sebi da je to samo slučajnost.

Ribe

Sanjivi vodeni znak sa bogatom i živom maštom. Ovo je prilično veran partner koji ne štedi na poklonima i stalno traži načine da vas prijatno iznenadi. Jedino što može da prekrši njegovu zakletvu na vernost je to što porodični život deluje dosadno. A ako se na horizontu pojavi iznenadna ljubavna prilika (verujte, oni znaju kako da privuku romansu) – mogu da podlegnu njenom uticaju, piše Atma.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading