HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. APRIL Ovan i Lav dobijaju i priznanje i novac, Device će imati žestiku svađu sa partnerom
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Vaš naporan rad može impresionirati vašeg nadređenog, očekujte unapređenje, kao i poboljšanje finansija. Uskoro ćete rešiti problem sa svojim projektom. Upoznajete nekoga ko će vam pomoći da naučite nove stvari. To vam može koristiti u narednom periodu, u budućnosti.

Ljubav: Planirate odlazak na putovanje. Sa partnerom ste potpuno zahladili odnose, pokušavate ovim odlaskom opet da pokrenete stari žar. Ako ste slobodni, upoznajete zanimljivu osobu. 

Zdravlje: Možete imati bolove u stomaku. Pokušajte da primenite zdravu ishranu i  da unosite dosta vode.

BIK

Posao: Dobro obavljate dužnosti na poslu, što će verovatno impresionirati nadređene. Možete danas sklopiti unosan poslovni dogovor. Budite mudri, jer ovaj posao može biti profitabilan i u budućnosti.

Ljubav: Planirate da sretnete  stare prijatelje, što vas može učiniti emotivnim. Javiće se nostalgija, obnavljanje sećanja. Možete ući u raspravu sa porodicom u vezi nekog porodičnog problema. Pokušajte da izbegnete svađe, jer vam to može pokvariti mir.

Zdravlje: Osećate se umorno i slabo zbog napornog rada i zauzetosti. Može vrlo lako doći do pada imuniteta.

BLIZANCI

Posao: Novac uložen u akcije i špekulativne aktivnosti doneće dobitke. Vaši ogromni napori verovatno će sada uroditi plodom, što vam neće doneti samo priznanje, već i bolje finansije. Nadređeni bi mogao biti impresioniran vašom iskrenošću. Imate jasne stavove, o kojima vrlo otvoreno govorite. Sa vama je lako sarađivati.

Ljubav: Vaša veza danas može postati komplikovana, jer možda nećete moći da posvetite mnogo vremena svom partneru.

Zdravlje: Možda ćete danas imati nizak nivo energije. Pokušajte da je podignete odlaskom naprijateljske susrete sa dragim osobama.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. APRIL Ovan i Lav dobijaju i priznanje i novac, Device će imati žestiku svađu sa partnerom

Foto: Pexels

 

RAK

Posao: Vaši snovi će se ostvariti napornim radom i posvećenošću. Možda ćete dobiti bezbroj prilika da ispunite svoje težnje i dokažete svoj naporan rad. Ako ste zaposleni u privatnom sektoru, možete pokazati dobar napredak na profesionalnom planu.

Ljubav: Danas ćete morati da podignete svoju vezu na novi nivo. Pokušajte da iznenadite partnera nekim lepim poklonima i večerom uz sveće. Zanemarili ste ga, zbog toga se loše osećate.

Zdravlje: Moguće su alergije. Obavezno se obratite alergologu, radi lečenja. Prisutno je crvenilo očiju, kao i curenje nosa.

LAV

Posao: Možda ćete dobiti nove prilike na poslu. Kolega može biti impresioniran vašim napornim radom, pa ćete u njemu uvek imati podršku. On je odan saradnik, imate slične ciljeve, način razmišljanja. Vaše finansijsko stanje bi se moglo poboljšati.

Ljubav: Partner vam može pomoći da budete smireni, a može vas i razumeti zbog vašeg preteranog angažovanja na poslu. Ipak, posvetite mu nešto slobodnog vremena. Zanemarili ste ga u zadnje vreme, muči ga ljubomora, jer ste sve prepustili slučaju.

Zdravlje: Vežbanje i meditacija mogu vam pomoći da održite formu.

DEVICA

Posao: Vi i vaše kolege možete završiti važan projekat. Vaš šef može biti impresioniran vama i vašim napornim radom i zauzetošću. Možete ulagati u tržište akcija, jer vam one donose veliku zaradu. Sada nije povoljan momenat za kupovinu ili ulaganje u nekretnine.

Ljubav: U partnerskim odnosima dolazi do nekih nesporazuma vezanih za finansije, koji se mogu rešiti ako izbegnete konflikt. Nekada umete da preterate u raspravi.

Zdravlje: Bolovi u leđima. Zato pokušajte da održite svoje telo u formi i dobrom stanju. Hranite se zdravo i pijte što više vode.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. APRIL Ovan i Lav dobijaju i priznanje i novac, Device će imati žestiku svađu sa partnerom

Foto: Pexels

 

VAGA

Posao: Možete započeti dan energično i pozitivno. Dolazi do porasta prihoda. Vaš dug će biti izmiren uz pomoć viška gotovine koji potiče iz više izvora. 

Ljubav: Provešćete nezaboravno vreme sa svojim partnerom. Odlazak na nova, fensi mesta u gradu će verovatno doprineti pozitivnom odnosu. Svesni ste da iskrenost takođe doprinosi stabilnosti. Ragovarajte što više, na taj način možete da bolje upoznate partnera. Jedino na taj način možete spoznati njegove vrline i mane.

Zdravlje: Svakodnevni trening i odmor,  mogu vam pomoći da ostanete u formi.

ŠKORPIJA

Posao: Svojim napornim radom možete impresionirati nadređene, koji će vas više ceniti, poštovati. Problem je samo u tome što će vam nametati još više poslova, jer od vas očekuju opet profitabilne ugovore. Imaćete sjajan dan. Možete sklopiti važan poslovni dogovor.

Ljubav: Uživaćete u društvu sa svojim partnerom. Možda planirate da idete na romantičnu večeru, uz sveće,  uz razmenu nežnosti. Uviđate da je i njemu to zaista potrebno.

Zdravlje: Vaše zdravlje će danas biti dobro. Povremena tahikardija vas upozorava da se obratite kardiologu. Nemojte zanemarivati simptome.

STRELAC

Posao: Ovaj dan može doneti mnogo prilika na poslu što vas može dovesti i do dobrog plana. Vaš nivo energije će biti odličan, što će vam pomoći da brzo završite svoj posao, uz brzo razmišljanje, brze odluke, rezove. U glavi vam je uvek profit koji firma može ostvariti.

Ljubav: Ako ste slobodni, možda ćete pronaći svoju srodnu dušu. Ukoliko ste u vezi, počinjete da sumnjate u partnera. Već neko vreme " lovite " njegove greške. Jedini izlaz da zbegnete sumnju, je u iskrenom razgovoru.

Zdravlje:Vaš ciklus spavanja može biti poremećen, nesanica je već prisutna neko vreme.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. APRIL Ovan i Lav dobijaju i priznanje i novac, Device će imati žestiku svađu sa partnerom

Foto: Pexels

 

JARAC

Posao: Klijent se može složiti sa vašim predlogom, koji je neko vreme očekivao. Sledi susret sa starim prijateljem od koga ćete dobiti nove prilike. Pronaći ćete osobu koja će rešiti probleme sa poslovnim partnerima, ali ćete i dobiti neizmirene uplate od klijenata.

Ljubav: U emotivnim odnosima škripi, a razlog tome je slaba komunikacija. Pronađite način da ostvarite opet onu izgubljenu bliskost, forsirajte razgovor sa partnerom.

Zdravlje: Možete se suočiti sa bolovima u leđima, što može uticati na vaš kvalitet sna.  Preterali ste u obavljanju kućnih obaveza.

VODOLIJA

Posao: Možete postići uspeh u vrlo kratkom periodu. Zahvaljujući posvećenosti prema poslu,  uživaćete u neočekivanim pogodnostima u narednim danima. Dobićete nove mogućnosti za samousavršavanje., iskoristite ih!

Ljubav: Partner je nezadovoljan, jer nemate vremena za njega. Možete ga usrećiti tako što ćete uneti novine.  Nepresušni ste u idejama, upotrebite ih, kako biste poboljšali partnerske odnose.

Zdravlje: Verovatno ćete se rešiti loših navika, koje negativno utiču na vaše zdravlje. Preterujete u pušenju, ali i u konzumiranju alkoholnih pića.

RIBE

Posao: Vaši liderski kvaliteti će vas učiniti dovoljno sigurnim da ćete moći  da obavljate sve poslove. Zbog toga osećate zadovoljstvo, a i pohvale nadreenih neće izostati.

Ljubav: Vi i vaš partner možete se posvađati zbog nekog porodičnog problema, ali morate da se razumete i brinete jedno o drugom. Pokušajte da razumete njegovu tačku gledišta i uzvratite mu osećanja. Zajedničko provedeno vreme jedno sa drugim može ojačati vašu vezu.

Zdravlje: Danas se možete osetiti slabo. Dijeta i nedovoljna ispavanost, ali i iscrpljivanje poslovima, mogu doneti pad imuniteta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

18.04.2022 07:30

Da,planiram romanticno vecero.Osoba koja se prva pojavi sa tobom idem na vecero ok.Bivse ljubavi niso dobrodosle!!!🙋‍♂️🌹

Molder

18.04.2022 08:23

Od koga cu novac da dobijem,utrkuju se bas svi,ko ce prvi da mi donese?!Evo,sav sam se najezio pa mi sve glupo da uzmem pare a i nebih ni znao sta cu sa njima!Koje su breee e ovo price za malu decu pred spavanje,lakse da zaspu,samo sto su i te bajke realnije od ovih horoskopskih-bajki stize novac,upoznacete misterioznu damu,zaljubicete se,idete na put...

Truth&Rights

18.04.2022 12:53

Mislim da se sadašnjem suprugu moje bivše devojke ne bi dopalo ukoliko bih pokušao da ,,Obnovim onu izgubljenu bliskost''

SKORPION - AUSTRIA

18.04.2022 14:31

Cekam te 🤗 dođi da idemo na vecero 🙋‍♂️😉