HOROSKOP ZA SREDU, 13. APRIL Blizanci iznenadni susret obećava, Lavovi sve je u vašim rukama, Ribe vas baš hoće sreća
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Posao vam ide od ruke. Sve što zamislite vi to možete i da ostvarite. Kolege se čude odakle vam tolika energija, a vi se mudro smeškate. Ovo je vaš mesec, jer je Sunce u vašem znaku i možete da postignete sve što želite.

Ljubav: Ako ste sami, ljubav će vas sama pronaći. Sunce kao vladar vaše 5.kuće je u 1.kući. Vrlo ste samouvereni i plenite jakom energijom. Vi ste magnet za suprotan pol. Ako ste u braku onda obratite malo više pažnje na svog partnera. Partner se povukao i kao da nešto taji od vas. Proverite o čemu se radi. Možda malo preterujete sa isticanjem svoje ličnosti pa se partner povukao u svoj svet.

Zdravlje: Osećate se jako i puni ste energije. Imate jaku želju da što više vremena provodite na Suncu koje vam jako prija. U ovom periodu vam je jako izražen sportski duh.

BIK

Posao: Vaša ličnost je jaka i često tvrdoglava. To će baš danas doći ponovo do izražaja. Imate jaku nameru da ostvarite sve što ste zacrtali. Trgovina vam je jako naklonjenja ovih dana i tome bi mogli da se posvetite. Takođe poslovi vezani za prodaju nekretnina su kao stvoreni za vas.

Ljubav: Osećanja su vam jako naglašena i bićete prilično promenljivog raspoloženja. Smetaće vam nestalnost kod vašeg partnera i to može da dovede do male svađe. Ništa strašno i to je ponekad potrebno, kako bi videli koliko je partneru stalo do nas.

Zdravlje: Vodite računa ako probate neke nove specijalitete. Moguće su izenadne alergije. Inače to je u skladu sa priridom koja se budi i buja.

BLIZANAC

Posao: Osetiće potrebu da se izolujete od drugih kolega. Najbolje je da svoj posao obavljate od kuće kao što je to bio slučaj i u vreme korone. To će vas umiriti i dobićete nove ideje, šta je to što sledeće želite da radite.

Ljubav: Ljubav će vas sama pronaći za vašim radnim mestom. Moguće je da će se ljubav razviti između vas i osobe koja je na višem položaju od vas. Sve je to normalno kada su ljudi mnogo upućeni jedni na druge. Ako ste slobodni onda se slobodno prepustite svojim osećanjima.

Zdravlje: Dosta ste iscrpljeni i potrebno vam je dosta odmora. Osećate da ste se previše iscrpeli i vreme je da odete na kraći odmor.  

HOROSKOP ZA SREDU, 13. APRIL Blizanci iznenadni susret obećava, Lavovi sve je u vašim rukama, Ribe vas baš hoće sreća

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Imaćete nove ideje vezane za organizaciju vašeg posla. Takođe možete da očekujete pomoć od bliske prijateljice ili rođake koja će vam pomoći oko vaših poslova. Ova podrška će vam mnogo značiti u narednom periodu. Vi ste neko ko uvek brine o drugima pa je red da i vama drugi pomognu.

Ljubav: Jako ste srećni sa svojim partnerskim odnosima. Sve što vam treba dobijate od svog partnera. Danas ćete posebno da budete zadovoljni, jer vam  sprema lepo iznenađenje.

Zdravlje: Vreme je za putovanje. Pre odmora možda ćete morati na poslovni put koji će vam jako prijati i doneti veliko zadovoljstvo. Sve će se to pozitivno odraziti na vaše zdravlje. Kada smo emotivno ispunjeni nemamo nikakve zdravstvene probleme.

LAV

Posao: Ovih dana ćete otići na poslovni put koji će vam doneti veliki uspeh i napredovanje u karijeri. Sa Severnim čvorom u 10. kući sve je u vašim rukama. Možete da organizujete svoj posao po svojoj meri. Promena na poslu o kojoj maštate ili pokretanje privatnog posla će se aktrivirati u narednim danima.

Ljubav: Ovo je poseban dan i vi ćete to znati da pametno iskoristite. Partner će biti malo manje naporan, jer će se i on bolje osećati i to će oboma doneti više radosti. Bilo bi lepo da veče provedete negde pored reke ili mora.

Zdravlje: Brige polako prolaze, a time se i vaša pozitivna energija vraća na velika vrata. Vi ste majstor da sebe podignete i druge motivišete svaki put kada je teško. Tako će i sada da bude. Osećate da težina prolazi i osmeh se vraća na vaše lice.

DEVICA

Posao: Raspoloženje vam je danas prilično promenljivo što će i vaše kolege da primete. Čim stvari ne idu kako ste ih vi zamislili, to ruši vašu rutinu i donosi vam osećaj krivice. Niste vi ništa krivi i vi to dobro znate. Međutim, vaša odgovornost je uvek na zavidnom nivou i to je ono što vas opterećuje. Pustite druge da isprave svoje greške.

Ljubav: Srećom odnosi sa partnerom su na zavidnom nivou i to vas trenutno najviše i zanima. Naučili ste se da uživate u vašem malom svetu i to je najvažnije

Zdravlje: Imaćete manjih problema sa stomakom, ali to nije ništa strašno. Čuvajte se nervoze. Stres na poslu se uvek pokaže kroz našu fiziologiju.

VAGA

Posao: Danas će vam više prijati da radite u miru i tišini. Ne prija vam gužva na poslu i zato bi bilo najbolje da radite od kuće. Imaćete dosta uspeha sa ugovorima koje treba da napravite. Pravni poslovi vam danas idu od ruke i toga se držite.

Ljubav: Partner je i dalje prilično nervozan i važno je da vi pokažete svoj talenat za rešavanje kriznih situacija. To će ga opustiti i još jednom će vam reći da ste vi njegovo najveće blago koje ima. To i jeste tačno, ali je lepo kada to drugi primete.

Zdravlje: Važan vam je vaš fizički izgled i znate da on zavisi od onoga šta unosimo u svoje telo. Razmišljate o estetskim korekcijama na svom licu i telu. Ako će vam to povratiti samopouzdanje onda je to potpuno u redu i u skladu sa vremenom u kojem živimo.

HOROSKOP ZA SREDU, 13. APRIL Blizanci iznenadni susret obećava, Lavovi sve je u vašim rukama, Ribe vas baš hoće sreća

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPION

Posao: Imaćete dobru saradnju i komunikaciju sa kolegama na poslu. Zajedničkim snagama ćete rešiti sve nagomilane probleme. Vi ste osoba koja u kriznim situacijama ima najbolju moć snalaženja i to će se još jednom pokazati kao tačno. Dobićete velike pohvale za svoje zalaganje i bićete vrlo ponosni na sebe

Ljubav: Pored kolega koji će vas hvaliti i vaš emotivni partner će biti ponosan na vas. Vi ste njegova podrška i snaga i na tome vam je beskrajno zahvalan. Vama će te lepe reči jako prijati, jer ste duboko ponosni i svesni svoje snage i veličine.

Zdravlje: I dalje treba da vodite računa o svom pritisku, kao i o očima. Srećom pritisak polako popušta, a sve što ste danas postigli će vas dodatno ojačati.

STRELAC

Posao: I dalje ste pod jakom zaštitom važne i uticajne ženske osobe. Imate sreću da je uvek neko spreman da vam pomogne. Ne treba vama pomoć, ali ste vi rođeni pod srećnom zvezdom i uvek se neko nađe ko želi da vam istakne. To je vaša sreća i uživajte u tome.

Ljubav: Sunce u vašoj 5. kući vam donosi veliku sreću. Partner bi mogao da vas obraduje sa vešću da ćete se ostvariti kao roditelj. Ovo je jako povoljan period za proširenje porodice ili promene mesta boravka. Svakako je za vas predviđeno neko bolje i srećnije mesto za život.

Zdravlje: Povedite računa da ne preterujete sa hranom i pićem. To može da ostavi trag na vašoj figuri.

JARAC

Posao: Vi planirate da idete na poslovni put. Međutim, moglo bi da se desi da dobijete vest da se to putovanje pomera za neki mesec kasnije. To će vas malo razočarati, jer ste baš želeli da se pomerite iz ustaljene rutine života i rada. Međutim, vi ne pokazujete lako svoje emocije pa nećete pokazati ni sada da vam je to teško palo. Uvek postoji i drugi put.

Ljubav: Zato ako ne možete na poslovni put lako ćete odlučiti da za predstojeće praznike negde otputujete sa osobom koju volite. I tako će biti i najbolje. Isplanirajte da obradujete svog partnera sa tim predlogom.

Zdravlje: Generalno je dobro i stabilno. Možda ćete malo više da preterate sa hranom i slatkišima. Potrebno je više samokontrole i discipline.

HOROSKOP ZA SREDU, 13. APRIL Blizanci iznenadni susret obećava, Lavovi sve je u vašim rukama, Ribe vas baš hoće sreća

Alo/Privatna arhiva

 

VODOLIJA

Posao: Posao i finansije su vam u prvom planu. Osećate da će se desiti neke važne promene koje će uticati na promene u vašem poslovnom okruženju. Ako to osećate potpuno ste u pravu, promene kucaju na vrata, koja vi treba samo da otvorite.

Ljubav: I dalje se najsigurnije osećate pored svog partnera. Na njega možete uvek da računate. Sve se promenilo u zadnjih dve godine i vi ste na tome jako zahvalni. Uživate u zajedničkim trenucima i zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: jako ste pod stresom i doveli ste sebe do tačke pucanja. Morate malo da usporite kako ne bi oštetili svoje zdravlje.

RIBA

Posao: I dalje je vaš znak najsrećniji u celom zodijaku. Sve vam ide od ruke i sve vam je dostupno. Imate dovoljno podrške od strane svojih šefova. Vaše ideje se čuju više nego ranije i poštuju. Vaša kreativnost se jako ceni i zaista je očaravajuća.

Ljubav: Partner vam je danas malo više osetljiv i promenljivog je raspoloženja. Moguće je da će imati obaveza oko svojih roditelja što će tražiti i vaše angažovanje. Kako je vaš partner uvek tu za vas i na vas je sada red da pomognete koliko možete. Sve se uvek lakše reši u dvoje.

Zdravlje: Osećate se odlično i puni ste pozitivne energije. Višak energije ćete usmeriti na neki dodatni posao koji ste sada osmislili.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading