HOROSKOP ZA NEDELJU, 10. APRIL Bika i Ovna čeka finansijski dobitak, Lavu predstoji ljubavna avantura, Rak je emotivno poljuljan
Foto: Pixabay

Ovan

Posao: Ovaj dan donosi vam mogućnost da unapredite finansijsko stanje. Odgovorni ste, dobro organizovani, vaš odnos sa poslovnim partnerima je vrlo određen i stimulativan. Oni su zadovoljni kako vi ispoštujete poslovne dogovore i do sada nije bilo zamerki.

Ljubav: Slede vam nova poznanstva i šansa da sretnete svoju srodnu dušu. Izlazak donosi mogućnost tog fatalnog susreta.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom. Možete biti premoreni, ali problemmože biti i drugog karaktera. Kako biste otklonili svaku sumnju, konsultujte lekara.

Bik

Posao: Pozitivni aspekti doprineće uspešnoj saradnji sa inostranstvom. Finansijski dobitak. Nemojte trošiti novac, čuvajte ga za druge prilike.

Ljubav: U ovom danu dolazi do harmonije u vašem odnosu sa partnerom, koji se duže vreme oseća zapostavljenim. Vreme je da mu posvetite slobodno vreme. Vratiće se opet onaj stari plam ljubavi.

Zdravlje: Problemi sa upalnim i bolnim stanjima, povišenom temperaturom, virusima ili infekcijama koje se ne otkrivaju na prvi pogled. Zato je potrebno da uradite više uzastopnih pregleda, da promenite lekara, kako bi otkrili uzrok problema.

Blizanci

Posao: Početak rada na novom projektu obeležiće ovaj dan. Pa ipak, oprez ukoliko danas budete potpisivali neki ugovor, jer je moguć previd. Ako je potrebno, ugovor potpišite u društvu saradnika, ali tek kada ga i oni sami pregledaju.

Ljubav:  Danas ćete uspešno rešiti neki problem koji već duže vreme stvara mučnu atmosferu u vašoj porodici. Odlagali ste rešenje, pa i razgovor, jer znate koliko iziskuje strpljenja, ali i loših trenutaka.

Zdravlje:  Prisutna je depresija, melanholija i slična psihička i emotivna stanja. Pospasni ste, umorni i kao u nekoj magli.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 10. APRIL Bika i Ovna čeka finansijski dobitak, Lavu predstoji ljubavna avantura, Rak je emotivno poljuljan

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Pruža vam se prilika da sa jednim prijateljem uđete u rizičnu investiciju. Uprkos riziku, to će vam doneti veliki finansijski dobitak. Ipak, nemojte ponavljati isti rizik, jer ćete već u sledećem poslu naići na problem.

Ljubav: Slobodnim Rakovima poći će za rukom da osvoje osobu koja im se već duže vreme dopada. Važno je da oslobodite emocije i da ih pokažete partneru.  Nema rizika!

Zdravlje: Mogući su hronični problemi sa leđima, kičmom ali i sa vidom. Ukoliko ste već imali neku promenu dioptrije moguće je da vam je potreban ponovni pregled.

Lav

Posao: Akcenat ovog dana je na sređivanju dokumentacije. Sada je prilika da zaključite ugovore. Osmislićete novi radni plan i nove metode rada. Ući ćete potpuno spremni na sastanak sa poslovnim partnerima. Neće biti iznenađenja, za sve ćete imati spreman odgovor.

Ljubav: Lavovima predstoji ljubavna avantura na kraćem putovanju. Vaša veza biće zasnovana na neodoljivoj fizičkoj privlačnosti. Nećete želeti da propustite tu priliku, a lepa sećanja, trenutke ćete zadržati za sebe.

Zdravlje: Maksimalno vodite računa o sebi i ako primetite bilo kakve probleme - odmah kod lekara!

Devica

Posao: Sada ćete ostvariti uspeh u pregovorima. Poslovni partneri znaju da unapred imate spremne ideje, za koje mogu tvrditi da su jedinstvene i neponovljive. Nezaposlene Device mogu da dobiju odličnu poslovnu ponudu, koju će teško odbiti, zbog izuzetnih uslova. Prihvatićete je , naravno.

Ljubav: Slobodne Device nalaze se pred odlukom da uđu u ozbiljnu vezu. Ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Skloni ste i tegobama sa cirkulacijom, nogama i viškom vode u organizmu. Neophodan je pregled kod lekara, koji će vam dati terapiju, kako biste lakše izbacili vodu iz organizma.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 10. APRIL Bika i Ovna čeka finansijski dobitak, Lavu predstoji ljubavna avantura, Rak je emotivno poljuljan

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Posao: Imaćete priliku da ostvarite dodatni izvor prihoda. Ne ustežete se od dodatnog posla, samo ako ste sigurni da će vam se to isplatiti. Idealan trenutak je za početak privatnog biznisa. Već imate ideju, a i jasno isplanirane situacije.

Ljubav: Strasna ljubavna avantura na putovanju, vrlo moguće sa strancem, čak možda i druge vere. To vam neće smetati, jer ste svesni da je taj susret jedinstven i neponovljiv.

Zdravlje: Manji problemi sa parnim organima - bubrezima, plućima, očima, ušima ali i sa grlom, glasnim žicama i generalno osetljivim ždrelom.

Škorpija

Posao: Ne preporučuje vam se da započnete rad na novom projektu. Postoji mogućnost zastoja. Ukoliko budete forsirali, realno je da ćete morati celokupan posao ponoviti do dobijanja rezultata.

Ljubav: Povoljni aspekti donose vam priliku da rešite nesporazum sa partnerom. Konstruktivan razgovor povešće vas u pravcu harmonizacije. pokušajte da ne zaoštravate situaciju, sada nije vreme da dokazujete ko je u pravu.

Zdravlje: Osetljivi ste u ovom periodu i treba da budete jako oprezni. Povećajte unos vitamina, tečnosti i odmarajte što više jer vam je imunitet oslabljen.

Strelac

Posao: Dan započinje problemom u saradnji sa inostranstvom, kao i na poslovnim putovanjima. Sačuvajte smirenost, rešenje se uvek pronađe. Naoružajte se strpljenjem, posavetujte se sa stručnjacima, osobama sa iskustvom. Oni će vam dati pravi savet.

Ljubav: Prijatelji vas mogu upoznati sa veoma privlačnom osobom, a flert može ubrzo da preraste u vezu. Obostrana privlačnost, strast, biće očigledna svima, jer se oseća u vazduhu.

Zdravlje: Bićete veoma energični. Nema nikakvih problema kod vas. Prija vam umerena fizička aktivnost i druženje sa ljudima.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 10. APRIL Bika i Ovna čeka finansijski dobitak, Lavu predstoji ljubavna avantura, Rak je emotivno poljuljan

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Posao: Aspekti najavljuju proširenje saradnje, kao i uspešne pregovore sa inostranstvom. Finansijski dobitak. Nema razloga za brigu, sve vam polazi za rukom. Poslovi će se razvijati onako kako ste očekivali i predvideli. Bićete zadovoljni rezultatima.

Ljubav: Flert sa osobom koju poznajete sa posla, može da se pretvori u strasnu ljubavnu avanturu. problem je što je osoba zauzeta, ali sada vam prija odnos bez obaveza.

Zdravlje: Generalno vam je probava osetljiva, pa treba da pazite na ishranu, ali nema naglašenih većih i ozbiljnijih tegoba. Uradite detoskikaciju organizma.

Vodolija

Posao: Postupajte u skladu sa prethodno zacrtanim planom i uspećete da ispoštujete krajnje rokove.

Ljubav: Danas ćete se naći pred posebnim izazovom, jer vam neki stari prijatelj može otkriti svoja prava osećanja. Moguća je dilema. Priznajte da i sami gajite slična osećanja. Konačno se oslobodite stega, porazgovarajte otvoreno, možda i dođete do zaključka da jedno bez drugog ipak ne funkcionišete.

Zdravlje: Sada ste skloni većoj potrebi za slatkišima, pa povedite računa o unosu šećera. Kilogrami se brzo nagomilaju, a kasnije ih je teško skinuti. Već ste imali sličnu situaciju.

Ribe

Posao: Dolazi do zastoja u isplatama. To vam remeti poslovanje, pa ste prinuđeni da pripremite rezervni plan. Saradnicima ste već saopštili loše vesti, niste naišli na odobravanje, niti entuzijazam. Nekako su svi posustali, pa ih morate podići. Načinite i taj napor!

Ljubav: Poteškoće zbog nesklada u vašoj vezi sa partnerom. Mogući su nesporazumi. Nađite način da ispravite postupke kojima ste povredili partnera. Oprostiće vam, razumeti.

Zdravlje: Izbegavajte prostorije koje su zagušljive, zadimljene, a sami smanjite pušenje. Grlo vam je već upaljeno, a dim ga iritira, izaziva kašalj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading