HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. APRIL Loš odnos sa saradnicima za Ribe, neprijatno iznenađenje za Jarca, napetost i aritmije za Lava
foto: pinterest.com

Ovan

Posao: Možete očekivati usporavanje tempa vašeg rada, tako da je  u ovom periodu bolje da se posvetite pripremama i planiranju. Trebaće vam vreme da se organizujete, budite odgovorni. Počnite na vreme sa projektom.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju jednu izuzetno šarmantnu Vagu i to preko prijatelja, na nekom nesvakidašnjem mestu, potpuno iznenada, neočekivano. Budite otvoreni, naići ćete na istu reakciju.

Zdravlje: Poteškoće da disajnim putevima. Previše ste se opustili, vreme je varljivo. Kako ne biste ništa prepustili slučaju uradite snimak pluća.

Bik

Posao: Ovaj dan može da vam donese veoma uspešne poslovne pregovore. Uključite i druge saradnike u ovaj razgovor. Pomoći će vam u brzom rešavanju problema. Važno je sami izložite problem otvoreno, jasno.Očekuje vas finansijski dobitak.

Ljubav: Zvezde su vam danas posebno naklonjene, intenzivan priliv pozitivne energije donosi vam pravu osobu u život; potpno neočekivano. Privlačite mnoge poglede, zračite energijom. Među mnogim likovima prepoznaćete onog pravog.

Zdravlje: Više se krećite. Organizujte odlazak na planinu, učlanite se u planinarsko društvo.

Blizanci

Posao: Zvezde vam nisu baš naklonjene i mogu vam doneti ozbiljne konflikte na poslu. Oprez u razgovorima sa nadređenima. Birajte reči i imajte strpljenja, diplomatija sada dolazi do izražaja.

Ljubav: Očekujte  nesporazume sa partnerom. Atmosfera nepoverenja između vas i partnera. U razgovoru je rešenje. Sami ste doprineli ovakvom razvoju događaja. Razmislite o svojim pređašnjim postupcima,  kao i odlaganju razgovora o važnim temama.

Zdravlje: Ukinite brzu hranu i gazirana pića. Poboljšajte zdravlje i kroz unos vitamina i minerala.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. APRIL Loš odnos sa saradnicima za Ribe, neprijatno iznenađenje za Jarca, napetost i aritmije za Lava

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao:  Negativni aspekti donose vam nepovoljan splet okolnosti na finansijskom planu. Moguća je komplikacije sa saradnicima. Razlog je neiskrena kolegijalnost i zavidnost zbog uspeha koji postižete, ali i zbog podrške nadređenih. Stvoria se ljubomora, ali i nedovoljna svest o tome koliko zapravo vredite.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled. Pa ipak, ne preterujte se idealizacijom novog partnera, skloni ste tome, a nakon nekog vremena obavezno dolazi do razočarenja.

Zdravlje:  Probavne smetnje, a razlog je neadekvatna ishrana. Unosite više vode u organizam.

Lav

Posao: Napeta atmosfera u poslovnim pregovorima može vas izložiti stresu. Vaš poslovni partner će biti nepopustljiv, pa ćete morati da pronađete kompromisno rešenje. Nađite se na pola puta, da i jednom i drugom odgovaraju uslovi. Na taj način, razumski, možete nastaviti dugogodišnju saradnju. Ustpupci su uvek prihvatljivi za obe strane.

Ljubav:  Očekuje vas zanimljivo poznanstvo  na dalekim putovanjima. Očaraće vas jedna šarmantna Vodolija. Veoma ste zainteresovani. Već vam se dugo nije toliko dopala neka osoba. Ipak, znate kakve su Vodolijice.

Zdravlje: Aritmija. Obratite se obavezno kardiologu.

Devica

Posao: Aspekti koji ukazuju na poslovanje,  mogu dovesti do zastoja i odlaganja. Situacija će zahtevati prilagođavanje. Umete da promenite planove na brzinu, bez ikakvih propusta, grešaka.

Ljubav: Pred vama je početak ljubavne veze. Pod naletom emocija gubite svoju čuvenu samokontrolu.   I vreme je da se prepustite osećanjima, da ih ne gušite. Do sada niste imali dobrog iskustva baš iz razloga što ste emocije zadržavali za sebe.

Zdravlje: Nadutost stomaka. Morate naći uzrok, možda je sasvim bezazlen, jer imate potrebu za pecivima iz pekare. Testo korae izbaciti iz svoje ishrane.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. APRIL Loš odnos sa saradnicima za Ribe, neprijatno iznenađenje za Jarca, napetost i aritmije za Lava

Foto: Pexels

 

Vaga

Posao: Uživate posebnu naklonost Zvezda. Vaše polje finansija najavljuje vam povišicu ili unapređenje. Ponuđen posao koji donosi bolju poziciju, kao i bolje finansije može kod vas da izazove dilemu, jer niste neko ko pribegava čestim promenama radnog mesta. Odlučite se, bez kajanja!

Ljubav: Nalazite se pred velikim izazovom da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vam je neodoljivo privlačna.  Nemojte se nećkati, već se prepustite osećanjima.

Zdravlje:  Muči vas nesanica. Da li je tome razlog enorma količina kafe ili je u pitanju briga, za koju sada ne nalazite rešenje?!

Škorpija

Posao: Nesporazumi sa kolegama i nadređenima danas mogu da stvore napetu atmosferu. Čuvajte se spletaka. Ne podležite provokacijama, već se distancirajte! Oslonite se na intuiciju. Nije pogodan dan za bilo kakve rasprave, jer su sada svi okrenuti protiv vas, čak i oni koji prećutno odobravaju napade na vaš rad. Razmislite zašto do toga dolazi.

Ljubav: Povoljni aspekti Venere donose vam talas pozitivne energije,  što ćete osetiti kroz buru strasti u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Zaboravite na gazirana pića, kao i alkohol. Pijte čajeve, domaće sokove, vodu.

Strelac

Posao: Probleme može da vam napravi neki saradnik iz inostranstva. Prihvatite izazov i  pronađite kompromisno rešenje. Ne donosite nagle odluke, oslonite se na svoju intuiciju.

Ljubav: Početak tajne ljubavne veze sa osobom koju poznajete preko posla. Ne savetuje vam se da ulazite u paralelnu vezu, jer može doći do skandala. Budite realni, važna su i vaša očekivanja i kako bi vam opravdano bila uzvraćena.

Zdravlje: Glavobolja praćena vrtoglavicom. Moguće da je u pitanju pritisak, ali i štitna žlezde, takođe. Svakako ulazite neophodne analize.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. APRIL Loš odnos sa saradnicima za Ribe, neprijatno iznenađenje za Jarca, napetost i aritmije za Lava

Foto: Pexels

 

Jarac

Posao: Sačekajte bolji trenutak za poslovni sastanak i rizične investicije. Neočekivane prepreke mogu se pojaviti danas. Pripremite rezervni plan. Poželjno je da imate alternativu, kako biste bili spremni na iznenađenja.

Ljubav: Konflikt stavova sa partnerom može doprineti vašem udaljavanju. Neophodno je kompromisno rešenje. Zar mislite da samo on treba da popušta?! Budite malo fleksibilniji. Možda i partner prolazi kroz ista osećanja, kao i vi!

Zdravlje: Reuma. Obavezno se konsultujete sa lekarom, radi dobijanja odgovarajuće terapije. U suprotnom vaše sanje se može pogoršati.

Vodolija

Posao: Vaše polje komunikacija donosi zastoj u pregovorima. Promenite taktiku i pristup. Očigledno da radite nešto pogrešno. Prihvatite sugestiju saradnika. Nije naodmet da saslušate sugestije i drugih, možete naići na dobre savete, koje ćete rado prihvatiti. Nemojte biti isključivi.

Ljubav: Negativni aspekti uzrokuju neslaganje sa partnerom. Vaš odnos je isprekidan, a njegovo ponašanje nepredvidivo. Da li vam je potrebna ta vrsta stresa, zaista?! Definitivno, je rešenje u prekidu odnosa koji vam donosi nervozu.

Zdravlje: Loša cirkulacija, naročito periferna.

Ribe

Posao: Vaš odnos sa poslovnim saradnicima može da bude problematičan u ovom periodu. Neophodno je dodatno prilagođavanje. Dopustite da i oni saopšte ono što imaju. Ponašajte se prema njima  onako kako biste hteli da se neko drugi ponaša prema vama.

Ljubav: Budite maksimalno iskreni prema partneru, jer je počeo da sumnjam u vas i vaša osećanja. Da li zaista posoji razlog njegove sumnjičavosti, da li sus e vaša osećanja promenila?! Rešite taj problem odmah, bez odlaganja. U suprotnom, rezultat može biti još veće nepoverenje.

Zdravlje: Problemi sa sinusima. Ne ozlazite na hladan vazduh bez kape. Svakako je neophodna konsultacija, pregled kod lekara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading