HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. APRIL Ovnovi, osećaćete čvor u stomaku zbog prevelikog adrenalina, Bikovi, partner će vas neprijatno iznenaditi, Lavovi, vi ste na putu velikog uspeha
Foto: Pexels

Ovan

Posao: Razvićete jake poslovne odnose sa ljudima koji su danas stručnjaci u vašem sektoru. Dobri rezultati će doći, ako radite sa strašću i posvećenošću.

Ljubav: Otkrićete da je vaš ljubavni život vrtlog. Oni koji su u partnerstvu će imati teškoće da ostanu hladni u vezi, jer će partner nesvesno izazivati bes u vama. Odlučite se da pažljivo komunicirate i objasnite mu zašto vas njegovo ponašanje ovako uznemiruje.

Zdravlje: Većim delom dana osećaćete čvor u stomaku. Iako je to samo zbog prevelikog adrenalina koji koji je prisutan u vašem sistemu, možda ćete dobiti mučninu. Nastavite da jedete male obroke s vremena na vreme da biste se osećali bolje.

Bik

Posao: Vi ste u usponu kada je u pitanju ostvarivanje profita u vašem poslu. Kako sve ide odlično, možda ćete imati želju da preuzmete veliki rizik. Ipak, ne ulazite u poslove naglo, poslušajte savet stručnjaka.

Ljubav: Vaš partner će se danas ponašati na blago neprijatan način što će vas povrediti. Pokušajte da budete iskreni i odlučni čim osetite ljutnju, danas nije pravi način da dozvolite da se bes u vama razvije. 

Zdravlje: Vaše zdravlje je generalno odlično. Možda ćete se osećati umornije tokom dana, što je privremeno i nema razloga za brigu.

Blizanci

Posao: Investicije će danas dati željene rezultate. Danas je dan da rizikujete, budite aktivni kada je reč o ulaganju i sprečićete bilo kakav finansijski gubitak.

Ljubav: Danas ćete iskusiti koliko je dobro rešiti probleme i otpustiti osećanja, koja više ne stvaraju pozitivan uticaj na vaš život. Nakon mnogo razmišljanja, danas nećete moći da se fokusirate na svog partnera ili da donesete čvrstu odluku u vezi sa vašom trenutnom vezom.

Zdravlje: Ako već patite od bilo koje bolesti ili infekcije, onda su šanse da se ista pogorša danas veoma velike.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. APRIL Ovnovi, osećaćete čvor u stomaku zbog prevelikog adrenalina, Bikovi, partner će vas neprijatno iznenaditi, Lavovi, vi ste na putu velikog uspeha

Foto: Pexels

 

Rak

Posao: Moraćete da prestanete da budete štedljivi i da investirate u stvari koje su zapravo imovina i zahtevi vašeg poslovanja. Možda tražite rupe u radu svog zaposlenog, ali jedini način da povećate finansije za firmu je ulaganje u nove radnike.

Ljubav: Naporno ćete se truditi da impresionirate svog partnera danas i bićete veoma marljivi i brižni. Kada tražite vezu, uverite se da možete da živite sa njima doživotno.

Zdravlje: Danas se osećate neverovatno, ali morate da nastavite sa rutinom vežbanja, pa se fokusirajte na uživanje i da ostanete dosledni svojoj rutini.

Lav

Posao: Osećate da ste cenjeni za sve napore koje ste načinili u prethodnom periodu. Od danas ćete imati veliko poverenje u svoj rad i on će biti sve bolji i bolji. Doživećete manji, ali značajan gubitak koji ste napravili, koji će vam danas izazvati mnogo jada. Verovatno ćete osećati sav teret poslovanja na svojim plećima, što mrzite to što obavljate, ali je to jedini način da svoj posao podignete na viši nivo i ostvarite dovoljno profita.

Ljubav: Prilagođavanje potrebama drugih može učiniti da se osećate kao da ste bolja osoba. Partner to ume da ceni.

Zdravlje: Problemi sa disajnim putevima.

Devica

Posao: Ako ste zaposleni, očekujte ogromnu količinu podsticaja, zahvalnosti i bonusa. Videćete mnoga dešavanja na ekonomskom planu. Ako svu svoju energiju usmerite na cilj koji ste sebi postavili, sigurno ćete postići uspeh. 

Ljubav: Možda ćete morati da uložite više truda da naterate partnera da vam veruje. Do sada niste shvatali koliko partner ulaže u vaš odnos, jer ste bili posvećeni drugim oblastima života, a njegove postupke ste prihvatali kao nešto što se podrazumeva. Sada znate činjenicu - da bi veza opstala, morate oboje uložiti u nju.

Zdravlje: Problemi sa učestalim migrenama.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. APRIL Ovnovi, osećaćete čvor u stomaku zbog prevelikog adrenalina, Bikovi, partner će vas neprijatno iznenaditi, Lavovi, vi ste na putu velikog uspeha

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Posao: Danas će vam biti lakše, jer će vam sreća pružati snagu i doneti povoljne prilike. 

Ljubav: Današnji dan će biti pozitivno iskustvo koje će vam otvoriti oči. Vaš ljubavni život nije tako sjajan kao vaš profesionalni život. Ne morate da gubite svoju individualnost ili da budete potpuno sigurni, samo unapred razmislite o posledicama.

Zdravlje: Vaše zdravlje će danas biti mnogo bolje. Verovatno ćete biti pod stresom zbog preopterećenosti, pa pokušajte da ga izbegnete, jer ste preokupirani poslom. Aktivnost bilo koje vrste, će vam  pomoći u fizičkom i mentalnom smislu.

Škorpija

Posao: Dobićete dobre savete od partnera, pažljivo ih slušajte, jer će vam oni biti od velike pomoći za razvoj vašeg poslovanja. Danas ste preopterećeni poslom. Pokušajte da završite što više možete bez pokušaja da nekog angažujete ili odugovlačite.

Ljubav: Razgovarajte sa partnerom o problemima koje imate, u njemu ćete naći odličnog sagovornika, jer i njega samog muče iste misli.

Zdravlje: Sada i sami shvatate da morate promeniti navike, kao i način ishrane. Svakodnevni problemi sa želucem, mogu upozoriti da imate ozbiljan problem.

Strelac

Ljubav: Ovo je dan kada u ljubavi sve počinje da ide dobro, a onda postaje bolje nego što ste mogli da zamislite. Od partnera dobijate maksimalnu podršku, kao i osećaj da ste voljeni.

Posao: Ovo je problematičan dan za posao, jer ćete morati da se nosite sa klijentima, pre no što se stanje još više pogorša. Moraćete da postanete inspiracija i motivišete saradnike. Uspeh koji postignete u svom poslu će pozitivno uticati na vas, pa ćete osetiti nalet energije i motivaciju za naporan rad.

Zdravlje: Bolovi u donjem delu leđa donose ukočenost.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. APRIL Ovnovi, osećaćete čvor u stomaku zbog prevelikog adrenalina, Bikovi, partner će vas neprijatno iznenaditi, Lavovi, vi ste na putu velikog uspeha

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Posao: Rad sa vašim timom danas će biti relativno lak. Vaš tim slaže sa svima i svi cene vaše napore i način na koji upravljate poslom. Danas plasirajte svoje ideje, dobro analizirajte i preduzmite strateške korake, uložite mnogo vremena i pažnje.

Ljubav: Partner će vam biti velika podrška i biće glavni razlog zbog kojeg ćete danas proći bez napada panike. Obavezno izrazite svoja osećanja kad god nađete vremena.

Zdravlje: Možda ćete se suočiti sa nekim zdravstvenim poteškoćama. Već dugo vremena zanemarujete odlaske na osnovne preglede - sada ćete to morati učiniti.

Vodolija

Posao: Možete biti veoma produktivni, ako pokušate da završite što više poslova. Danas će se vam se otvoriti nova vrata za posao. Sve zabune i dileme će biti razjašnjene, a vi ćete imati vrlo jasan dnevni red, pa ćete danas biti još više motivisani da radite.

Ljubav: Vaš ljubavni život ide jednako dobro kao i vaš profesionalni život. Uživajte u svakom trenutku. Ne brinite o budućnosti. Zdravlje: Postoji mentalna ravnoteža, koja će mnogo uticati na vaše svakodnevne potrebe za unosom hrane. Samim tim nećete biti skloni preterivanju.

Ribe

Posao: Morate mudro reinvestirati svoj novac. Ne dozvolite da vaš poslovni partner uvek donosi odluke umesto vas i vaše kompanije. Budite podjednako uključeni i odgovorni za svoje postupke.

Ljubav: Uverite se da je primalac vaše ljubavi, brige, vremena i pažnje apsolutno vredan vaše pažnje pre nego što krenete dalje. 

Zdravlje: Ako osećate da vam misli remete duševni mir,da ste opterećeni, nađite neki ventil za svoj duševni mir. Moraćete da odvojite vreme za sebe i pokušate da poboljšate svoje zdravlje. Svaka vrsta aktivnosti, može da vam vrati dobro raspoloženje.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading