Njih je teško prevariti: Ova tri horoskopska znaka vrlo lako procene kakav je neko
Foto: Pixbay

1. Blizanci - Blizanci su poznati po znatiželjnoj prirodi. Oni vole da istražuju i ispituju sve oko sebe. S obzirom na to da su veoma radoznali sfera njihovih interesovanja je zaista velika. Umetnost ih veoma fascinira pa su joj češto naklonjeni. Blizanci su inteligentni, stoga njihova duhovitost i dovitljivost ne iznenađuje. To ih čini poželjnim u društvu pa su uvek okruženi ljudima s kojima rado vode konstruktivne razgovore. U ljubavi takođe traže inteligentnog partnera, nekoga s kojim će moći da pričaju o svemu i svačemu, jer ih prazne besmislene priče i razgovori nimalo ne ispunjavaju.

2. Škorpija - Niko nije toliko pronicljiv i nikoga ne krasi intuicija kao što je to slučaj kod Škorpije. Ne postoji stvar u koju oni neće pokušati da odgonetnu. Krasi ih naglašeno 'šesto čulo' koje ih tera da uvek u svemu pronađu suštinu. Skloni su da zagrebu ispod površine i da uvideti pravi smisao. Njima ćete teško manipulisati jer su oni ti koji to u stvari rade, a vrlo lako otkriju i tuđe namere.

3. Strelac - Strelčevi su radoznale prirode kao i Blizanci. Vole znanje, trude se da uvek saznaju više od ostalih, ali često deluju i prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i znaju da procene situaciju. Društveni su tipovi i znaju kako da se ophode s ljudima. Oni lako pokupe simpatije već na prvi pogled, naročito u novom društvu.Znaju jako dobro da procene ljude. Među Strelčevima ima dosta naučnika. Matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading