HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. FEBRUAR Finansijski uspeh očekuje Vodolije, Jarac donosi nepromišljenu odluku, Škorpijama pada imunitet
Foto: Pexels

Ovan

Posao: Današnji aspekti mogu da vam donesu neočekivani uspeh. Očekuju vas važne vesti od poslovnih saradnika i takav poslovni dogovor koji će predstavljati ključ vašeg uspeha za čitav naredni period.

Ljubav: Današnji dan protiče u atmosferi uzbudljivog sastanka sa osobom koju ste nedavno upoznali. Fatalni susret sa osobom u znaku Vage ili Vodolije.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Veoma značajan datum za poslovni sastanak na kojem ćete doneti važne odluke. Potrudite se da sačuvate svoje poslovne tajne i ne odajite poverljive informacije, jer se pod ovakvim aspektima može desiti da one budu otkrivene.

Ljubav: Uprkos tome što se tajna veza protivi vašim uverenjima, ovaj period vas može postaviti pred veliko iskušenje.

Zdravlje: Dobro se osećate..

Blizanci

Posao: Danas ćete biti u situaciji da pronađete neko kompromisno rešenje, jer postoji mogućnost da dođe do sukoba mišljenja sa pretpostavljenima. Očekuje vas podrška kolega.

Ljubav: Ovaj dan prolazi u znaku nesporazuma s partnerom. Postoji mogućnost otkrivanja neke tajne, pa bi bilo najbolje da pružite pravo obrazloženje.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. FEBRUAR Finansijski uspeh očekuje Vodolije, Jarac donosi nepromišljenu odluku, Škorpijama pada imunitet

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Danas bi trebalo da se čuvate impulsivnih reakcija i nepromišljenih odluka donetih pod pritiskom spleta okolnosti. Akcenat je na strpljenju i pridržavanju prioriteta. 

Ljubav: Posebna atmosfera harmonije između vas i partnera ogledaće se u sve većem zbližavanju. Donećete veoma važne zajedničke odluke. 

Zdravlje: Problem sa variranjem pritiska.

Lav

Posao: Danas možete sklopiti važnu saradnju sa inostranstvom. Neočekivane vesti mogu zahtevati prilagođavanje vašeg ranije zacrtanog plana.

Ljubav: Poznanstvo sa osobom sa posla može se pretvoriti u nešto mnogo više. U ovom periodu možete započeti vezu sa osobom u znaku Vodolije ili Strelca.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Nedorečenost i nepreciznost u dogovoru s poslovnim partnerima može biti opasna. Budite oprezni što se tiče raznih manipulacija i spletaka. 

Ljubav: Na ljubavnom planu vas očekuje novi početak. Raspoloženi ste za ljubav i nežnost, a planete su vam naklonjene i doneće vam poboljšanje kvaliteta vašeg ljubavnog života.

Zdravlje: Glavobolja.

Vaga

Posao: Danas prilikom donošenja važnih odluka poslušajte maksimalno svoj unutarnji osećaj. Naklonost planeta može vam doneti veliki usph u oblasti trgovine i komunikacije s klijentima.

Ljubav: Očekuju vas lepi trenuci s partnerom. Razmena nežnosti i posebna pažnja od strane partnera učiniće da se osetite istinski voljenim i prihvaćenim.

Zdravlje: Dobro.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. FEBRUAR Finansijski uspeh očekuje Vodolije, Jarac donosi nepromišljenu odluku, Škorpijama pada imunitet

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Planetarni aspekti su izuzetno povoljni pa danas možete da završite rad na nekom dugoročnom projektu. Moguće je neočekivano poslovno putovanje.

Ljubav: Strastven i uzbudljiv period na ljubavnom planu. Načinićete prvi korak ka osobi koja već duže vreme opseda vaše misli. 

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Finansijske poteškoće mogu nastati usled nekih ranijih nesporazuma sa problematičnim poslovnim partnerom. Sačekajte bolji trenutak za važne poslovne poteze i sprovedite strožiju selekciju u pogledu saradnika.

Ljubav: Nepovoljni aspekti za komunikaciju uopšte odraziće se i na vaš odnos s partnerom. Potrudite se da izbegnete rasprave jer je moguća svađa. 

Zdravlje: Dobro se osećate.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. FEBRUAR Finansijski uspeh očekuje Vodolije, Jarac donosi nepromišljenu odluku, Škorpijama pada imunitet

Shutterstock

 

Jarac

Posao:  Danas pripazite na sve što se tiče dokumentacije i sačekajte bolji trenutak za potpisivanje ugovora. Možete biti skloni previdima i impulsivnim nepromišljenim odlukama jer pritisak spleta okolnosti može biti snažniji nego ikada. 

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi ili u braku danas mogu impulsivno reagovati na komentare partnera, pa su moguće rasprave čak i oko nevažnih sitnica. Jarčevi koji su slobodni mogu da upoznaju zaniljivu osobu u znaku Vodolije. 

Zdravlje: Problem s niskim pritiskom.

Vodolija

Posao:  Važan poslovni dogovor može se odraziti na dugoročnom nivou. Očekuje vas finansijski uspeh.

Ljubav: Poznanstvo sa osobom u znaku Jarca ili Device može se pretvoriti u uzbudljivu i strastvenu vezu. Ukoliko ste u braku ili u vezi, očekuje vas značajna odluka u vezi sa nekim važnim egzistencijalnim pitanjima. 

Zdravlje: Variranje pritiska.

Ribe

Posao: Pripazite na konkurenciju i potrudite se da sačuvate svoje poslovne tajne. Neočekivane vesti od jednog saradnika zahtevaće promenu važnog dela vašeg poslovnog plana.

Ljubav: Očekuje vas stabilizacija u osnosu s partnerom. Slobodne Ribe mogu da započnu vezu sa jednom fatalnom Devicom.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

26.02.2022 08:59

Da,da,a nemam adreso od nje 🤔🤔,bolje da ti navratis kod mene ok 😘🙋‍♂️🦂💋.