HOROSKOP ZA PETAK, 25. FEBRUAR Romantični trenuci za Ribe, neočekivane prepreke za Ovna, povoljne vesti za Devicu
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Danas mogu da iskrsnu neke neočekivane prepreke, a u igri su sve moguće opcije. Od spletaka do manipulacija, pa sve do neočekivanih vesti i zastoja u nekim uplatama. Danas spremite rezervni plan.

Ljubav: Potrudite se da budete maksimalno iskreni s partnerom. U suprotnom može doći do distanciranja i zahlađenja odnosa, a nepoverenje kod partnera posle teško možete povratiti.

Zdravlje: Pojačan stres.

Bik

Posao: Danas se možete suočiti sa neočekivanim preprekama. Možete dobiti neočekivane vesti ili može doći do iznenadne promene važnog ranije postignutog dogovora. Pripremite rezervni plan.

Ljubav: Pitate se kako da priđete osobi koja vam se već duže vreme dopada. Uživate posebnu naklonost planeta, tako da je danas idealan trenutak da stupite u akciju i načinite prvi korak.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci

Posao: Početak poslovne saradnje sa nekim prijateljima može obeležiti ovaj dan. Danas ćete postići veoma važne dogovore koji će se odraziti na vaš dugoročni poslovni plan.

Ljubav: Ovaj dan ima u sebi neku zapaljivu atmosferu, a to se pre svega odnosi na varnice koje mogu izbiti između vas i partnera. Sve može krenuti od neke sitnice i na kraju se pretvoriti u svađu.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

HOROSKOP ZA PETAK, 25. FEBRUAR Romantični trenuci za Ribe, neočekivane prepreke za Ovna, povoljne vesti za Devicu

Shuterstoock

 

Rak

Posao: Period impulsivnih odluka i mogućih previda nastavlja se i tokom ovog dana. Neočekivan splet okolnosti ili nove i iznenađujuće vesti zahtevaće da radite pod pritiskom i improvizujete sledeće poslovne poteze. 

Ljubav: Danas ste nervozniji nego inače. Promenljivost raspoloženja može dostignuti maksimum. Rakovi koji su u braku ili u vezi mogu imati nesuglasice s partnerom.

Zdravlje: Problem sa pritiskom.

Lav

Posao:  Danas možete da postignete uspeh u pregovorima s inostranstvom. Planete su vam naklonjene i očekuje vas značajno unapređenje finansijske situacije. 

Ljubav: Ovaj dan je idealan da s partnerom razgovarate o nekim novim zajedničkim planovima. Postoji mogućnost da danas donesete zajedničku odluku o nekom dalekom putovanju u dvoje. 

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Ukoliko vam nedostaju finansijska sredstva za početak novog biznisa, danas je idealan dan da potražite pomoć od prijatelja. Očekuju vas iznenadne povoljne vesti u vezi sa novcem i fondovima. 

Ljubav: Na ljubavnom planu se nalazite pred radikalnim odlukama. Device koje su u vezi mogu se odlučiti na formalizaciju odnosa. Slobodne Device konačno mogu sresti svoju srodnu dušu. 

Zdravlje: Glavobolja.

Vaga

Posao: Povoljan period za razgovor o povišici. Sada je pravi trenutak za to kada iza sebe imate uspešan period obeležen izuzetno dobrim poslovnim rezultatima.

Ljubav: Očekuje vas burna veza sa jednom Vodolijom ili Blizancem. Slobodne Vage konačno mogu da sretnu svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

HOROSKOP ZA PETAK, 25. FEBRUAR Romantični trenuci za Ribe, neočekivane prepreke za Ovna, povoljne vesti za Devicu

Shuterstoock

 

Škorpija

Posao: Neočekivano poslovno putovanje ili nova saradnja koja na prvi pogled sadrži jednu dozu rizika. Poslušajte svoju intuiciju koja je u ovom periodu maksimalno intenzivirana. 

Ljubav: Situacija između vas i partnera može biti pomalo zapaljiva danas jer vaš partner može otvoreno izraziti sumnju u vas. Bez odlaganja krenite u rešavanje tog problema. 

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Potrudite se da ne ulazite danas u rizične investicije. Konflikt interesa ili rasprava sa kolegama i nadređenima može loše da utiče na vaše finansije.

Ljubav: Nepovoljan splet okolnosti može da doprinese rastu tenzije između vas i partnera. Danas je od odlučujuće važnosti da se o svemu dogovorite s partnerom. 

Zdravlje: Dobro se osećate.

HOROSKOP ZA PETAK, 25. FEBRUAR Romantični trenuci za Ribe, neočekivane prepreke za Ovna, povoljne vesti za Devicu

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Posao:  Danas je od ključnog značaja da realno sagledate svoju poslovnu situaciju. Možete naići na probleme u komunikaciji s nadređenima, pa je bolje da izbegnete ili odložite važan poslovni razgovor za kasnije. 

Ljubav: Danas aspekti nisu povoljni za to da sa partnerom zađete u neke teške i osetljive teme i zajedničke probleme koji postoje od ranije. Uzdržite se od bilo kakvog komentara.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Vodolija

Posao:  Nesporazm sa nadređenima može obeležiti ovaj dan. Bićete impulsivniji nego inače, tako da im neke reči možete uputiti bez razmišljanja o posledicama. Odložite poslovni sastanak za kasnije.

Ljubav: Sklad u vašoj vezi s partnerom može biti narušen zbog vaše prevelike posvećenosti poslovnim obavezama. Pronađite više vremena za partnera i porodicu. 

Zdravlje: Variranje pritiska.

Ribe

Posao: Vi tokom ovog dana možete da sklopite dogovor o novoj saradnji. Element iznenađenja može biti preveliki obim posla, pa će situacija zahtevati prilagođavanje i angažovanje tima saradnika.

Ljubav: Harmonija se vraća u vašu vezu s partnerom. Moguće je zajedničko putovanje ili izlet u prirodu koje će obeležiti romantični trenuci s partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading