HOROSKOP ZA UTORAK, 22. FEBRUAR Jarčeve očekuje sudbinski susret, Ovnove i Lavove unapređenje, Bikove porodični problemi
Foto: Printscreen/instagram

Ovan

Posao: Danas vas očekuje poseban uspeh na poslu, jer će vaše originalne ideje naići na dobar prijem od strane pretpostavljenih. Vaša inventivnost doći će do izražaja. 

Ljubav: Postoji velika mogućnost da obnovite komunikaciju sa bivšom ljubavi. Slobodni Ovnovi mogu započeti vezu sa osobom u znaku Vodolije.

Zdravlje: Nervoza.

Bik

Posao: Danas možete potpisati nov ugovor i proširiti krug saradnika. Ispoljavate inicijativu i entuzijazam i vaša finansijska situacija je sve bolja.  

Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vam se odavno dopada. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas važan dogovor s partnerom, kao i rešenje nekog dugotrajnog problema.  

Zdravlje: Dobro.

Blizanci

Posao: Konačno ćete uspeti da sprovedete u delo vaš plan koji je prethodno nailazio na otpor i neopravdanu kritiku. Finansijsku situaciju možete popraviti ako se udružite sa prijateljem i započnete privatni biznis. 

Ljubav: Poboljšanje kvaliteta ljubavnog života očekuje gotovo sve Blizance. Moguć je početak ljubavne veze sa jednom fatalnom Vodolijom.

Zdravlje: Prehlada.

Rak

Posao: Prezauzeti ste obavezama i užurbano radite na tome da razradite posao. Ukoliko vaš posao podrazumeva rad s klijentima, očekuje vas veliki uspeh.

Ljubav: Rakovi se nalaze u posebnom ljubavnom periodu kada su moguće sudbinske ljubavi. Moguće je obnavljanje veze sa jednom Škorpijom ili Jarcem.  

Zdravlje: Problemi sa alergijom.

HOROSKOP ZA UTORAK, 22. FEBRUAR Jarčeve očekuje sudbinski susret, Ovnove i Lavove unapređenje, Bikove porodični problemi

Foto: Printscreen/instagram

 

Lav

Posao: Uživate poseban renome među poslovnim saradnicima, ljudi vas jednostavni sami biraju za svog lidera. Moguća su unapređenja i pohvale za postignute rezultate.

Ljubav: U vama se probudila posebna žeđ za ljubavlju, u potrazi ste za novim partnerom. Postoji mogućnost da uđete u vezu s nekom osobom sa posla.   

Zdravlje: Problem sa kičmom.

Devica

Posao: Ukoliko ste nezaposleni, ovaj dan će vam doneti nove poslovne ponude i poziv za razgovor. Akcenat je na potpisivanju ugovora i sređivanju neke dokumentacije. 

Ljubav: Period sudbinske ljubavi i radikalnih odluka dominira vašim ljubavnim životom. Ako ste u braku, očekuje vas zajedničko rešavanje važnih egzistencijalnih problema. 

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Vaga

Posao: Danas je akcenat na novom poglavlju u okviru vašeg posla, jer se pojavljuju neki novi elementi u vašem radnom okruženju. Period je povoljan za početak privatnog biznisa.

Ljubav: Atmosfera na ljubavnom planu je zanimljiva jer odiše dinamikom i entuzijazmom novog poznanstva. Očekuje vas flert na svakom koraku.

Zdravlje: Zubobolja.

HOROSKOP ZA UTORAK, 22. FEBRUAR Jarčeve očekuje sudbinski susret, Ovnove i Lavove unapređenje, Bikove porodični problemi

Shuterstoock/ Lunja

 

Škorpija

Posao: Komunikacije predstavljaju najvažniji deo vašeg posla danas, a od uspeha pregovora sa novim saradnicima zavisiće realizacija vašeg dugoročnog cilja.

Ljubav: Današnji dan može da protekne u znaku susreta sa jednim Lavom ili Bikom. Akcenat je, međutim, na višestrukim prilikama za flert i nova poznanstva.

Zdravlje: Dobro.

Strelac

Posao: Priprema vam se veliki preokret na poslu. Mnogo toga će zavisiti od vaše organizacije i poštovanja prioriteta, jer jedinu opasnost po uspeh mogu predstavljati prekratki rokovi.  

Ljubav: Nedefinisana situacija između vas i partnera je ono što vas trenutno najviše muči. Otvoreno porazgovarajte s partnerom o tome kako vidi vašu zajedničku budućnost.  

Zdravlje: Dobro.

HOROSKOP ZA UTORAK, 22. FEBRUAR Jarčeve očekuje sudbinski susret, Ovnove i Lavove unapređenje, Bikove porodični problemi

Shuterstoock/ Lunja

 

Jarac

Posao: Reorganizacija poslovanja i radikalne promene u radnom okruženju mogu obeležiti ovaj period. Moguće su promene u timu zaposlenih.  

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje sudbinski susret sa jednom Škorpijom ili Ovnom. Oni koji su u vezi ili u braku planiraju proširenje porodice.

Zdravlje: Nervoza.

Vodolija

Posao: Na vašem poslovnom planu situacija je prilično nepredvidiva. Mogući su neki novi elementi u vašem radnom okruženju, kao i iznenadno putovanje. 

Ljubav: Igre zavođenja su trenutno glavne na vašoj ljubavnoj sceni. Moguć je početak veze sa jednom Ribom ili Lavom. 

Zdravlje: Vrtoglavica.

Ribe

Posao: Uvodite velike promene u način poslovanja jer se obim posla toliko povećao da to zahteva veći tim saradnika. Uspeh u ovom periodu zavisiće od kvaliteta članova vašeg tima. 

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje početak veze sa jednom Škorpijom ili Vodolijom. Oni koji su u braku rade na sprovođenju plana oko preseljenja ili kupovine neke nekretnine.

Zdravlje: Više se odmarajte.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

22.02.2022 08:53

Bolje bi bilo sa nekom bikicom i lavicom 😘🙋‍♂️🦂