NAJVEĆI RASIPNICI U HOROSKOPU: Ovih 6 znakova prosto ne umeju sa novcem!
Shuterstoock

Ako se pronalazite u ovome, velika je verovatnoća da jednostavno ne znate da upravljate finansijama i pravi ste rasipnici.

Ako je verovati astrologiji, neki horoskopski znaci su veće trošadžije su od drugih.

Ovan

Ovnovi su impulsivni u svemu, pa tako i u trošenju. Obično ne razmišljaju o stvarima temeljno i pojmovi poput budžeta i finansijskih planova su im strani. Moto im je „jedan je život“ pa u trošenju novca nemaju meru.

Lav

Lavovi vole da kupuju poklone drugima. Nije važno da li je nekom rođendan ili praznik, ako vide savršeni poklon, neće čekati i kupiće ga odmah. Ne vole da se odriču ničega pa žive raskošno i luksuzno. Dobro je što brzo stiču bogatstvo jer su njihove navike trošenja često izvan kontrole.

Ribe

Ribe su spremne da uvek i svakome pozajme novac, čak i ako znaju da im ta osoba neće vratiti dug. Jednostavno su previše ljubazne i naivne.

Strelac

Strelci bez premca troše na stvari poput avionskih karata, hotela i otmenih obroka. Problem je u tome što oni ne prate svoju potrošnju i onda trpe posledice.

Blizanci

Ako Blizanci nemaju vrlo važan razlog za štednju, trošiće previše novca. Oni takođe obožavaju kupovinu, vrlo su velikodušni u darivanju i vole da imaju lepe stvari i zabavljaju se. Međutim, nakon velike potrošnje odgovornija strana Blizanaca verovatno će zažaliti.

Vodolija

Vodolije vole da potroše novac na novu elektroniku, razne aktivnosti i doniraju u ekološke i humanitarne svrhe. Oni su tipovi ljudi koji troše previše novca ulažući u novoosnovana poduzeća, nove izume i proizvode. Ponekad se ta ulaganja isplate, ali često je to samo novčani gubitak.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading