Podrška u teškim trenucima: Albert Nađ sa advokatom
RAS
Podrška u teškim trenucima: Albert Nađ sa advokatom

RAS

Podrška u teškim trenucima: Albert Nađ sa advokatom, Foto: RAS

U jednom trenutku on je nezvanično rekao da je sumnjajući u vernost svoje žene, uzeo njen mobilni telefon i video prepisku u kojoj je zajedno sa svojom drugaricom ugovarala viđanje sa nekoliko njegovih saigrača.

 

 

Ćerka pati za mnom

Albert Nađ tražio je analizu DNK kako bi utvrdio da li je otac maloletne Jane, koju mu je rodila Jelena. - Sumnjao sam da je dete moje. Imao sam razloga za to. Moja ćerka tvrdi da ne želi da me vidi, dok mi psiholozi iz Centra za socijalni rad govore da ona pati za mnom i da joj nedostajem - tvrdi Albert.

- Nisam to mogao da podnesem i zbog toga sam rešio da odem od nje. Nije u redu da se iza mojih leđa viđa sa mojim saigračima, i to još sa drugaricom. Pročitao sam celu prepisku između njih dve. Ugovarale se provod sa ljudima sa kojima sam ja igrao i za koje sam mislio da su mi prijatelji - ovako se pravdao na saslušanju Nađ.

Sam Nađ juče je u izjavi za „Alo!” rekao da je „prava noćna mora to što on prolazi i da mu jer najžalije dece, koja su trenutno na stubu srama”.

- Imam četvoro dece - troje iz prvog braka i jedno sa sadašnjom suprugom. Nijedno od njih ne razdvajam i za njih bih prodao i zdrav bubreg, a kamoli nešto više. Nisam kriv za šta me bivša žena optužuje i istraga će sve utvrditi. Ne smem više ništa da pričam, zbog postupka koji je u toku - tvrdi Albert Nađ.

 

Doskoro supruga fudbalskog asa Jelena Nađ na saslušanju u policiji je tvrdila da ju je muž tukao već od medenog meseca, da ga je volela mnogo i da je stalno mislila da će se promeniti. Ona je izjavila da je Nađ pokušao da je siluje varjačom, ali da su deca to sve sprečila.

- Ubio bi me da stariji sin nije odregovao. Kada sam shvatila da sa njim više nema života, otišla sam kod majke. Deset dana majka me je dizala iz kreveta nakon batina mog tadašnjeg muža. Teško je kada skoro dve decenije dobijaš batine, a znaš da ne postoji pravi razlog - kaže Jelena Nađ.

Ona je odlučila da o torturi progovori javno kada je muž prestao da joj uplaćuje alimentaciju i kada nije imala ni za hranu za decu. Kako sama kaže, nije ga ranije policiji prijavila jer je mislila da je niko neće zaštititi zbog kontakata koje je Nađ imao u vrhu policije.

Tužilaštvo će nakon saslušanja Jelene, Alberta i dece odlučiti da li će podignuti optužnicu protiv sada već bivšeg fudbalera.

Jelena Nađ

RAS

Jelena Nađ sa sinom Nemanjom, Foto: RAS

 

Sin pozvan na saslušanje

Najstariji sin Alberta i Jelene Nađ, Nemanja Nađ, danas će biti saslušan u policiji. On je u ponedeljak došao na saslušanje sa svojom majkom i čekao je skoro četiri sata u hodniku. On je u izjavi za novinare potvrdio njene reči da ju je Nađ tukao i pokušao da je siluje.

- Molio sam oca da ne ubije majku. Rekao sam: „Ako već moraš nekoga da ubiješ, bolje mene, ionako ne vidim, nemoj njih dirati“ - rekao je Nemanja Nađ. Inače, tužilaštvo je zatražilo da se on sasluša jer je prisustvovao obračunima između svojih roditelja.

Save

Komentari (19)

Lana Schwartz

28.09.2016 06:12

Sigurna Sam da ovde Ima puno istine.Možda Je bivša žena u nečemu i pretjerala Ali ne Vjerujem da I sin izmišlja.Pa I Ona Nadjova bivša djevojka takodje izjavljuje da ju je maltretirao!Nije on čist,maltretirao je garant.Ima ovde svega I svačega.Sve u svemu,bruka njihova obostrana.A jadna djeca.

drakce

28.09.2016 07:22

@Lana Schwartz - a setila se da je maltretirao posle godina. poenta je da hoce pare Mozda su se oni svadjali i tukli ,ko to zna, sin koji bezi od oca svakako nije pouzdan svedok . Za ovu zenu niko nije cuo ,glumata sad neku zrtvu, poruke pretnji koje je Nadj sacuvao i te druge o kojima prica dovoljno govore o njoj

anamarija

28.09.2016 08:21

@Lana Schwartz - ako joj je bilo toliko loše što je radjala decu....bio je krava muzara koja kad je zavrnula česmu odmah ne valja.....nije onahtela da se odrekne para a ako joj toliko loš što je zadržala njegovo prezime.....ja lično verujem ovom čoveku...svi pričaju o zlostavljanju žena a da li se iko zapitao da li su muškarci zlostavljani....

miki

28.09.2016 15:43

@Lana Schwartz - Nađ je laf u srcu

posmatrac

28.09.2016 06:59

Vrlo shizofreno ponasanje, za izlecenje je kasno, odigrao je on svoje, lek je spasavaj se ko moze inace je gdja Mirna sledeca. Zalosno umeo je sa loptom i samo sa loptom.

DA

28.09.2016 07:37

Policija se ne bavi ovakvim stvarima i to se prilikom saslusanja i naglasi,Njih intersuje da li je neko nekoga ubio,prebio,maltetirao ,ucenjivao a ko je kome pisao i ko je sa kim spavao nije u opisu njihovog posla.Nadj animira rulju ,ali ako su profesionalci uzeli da rade posao i ako im niko ne daj Boze ne zabrani da se u njega mesaju ovo proci nece. Ako su Marjanovice krckali na poligrafu onoliko puta jel bi smeli njega jednom bar ,da ne a kaze posle da su mu se krsila ljudska prava?

MIX

28.09.2016 08:11

Mali je možda slabovidan,ali sudeći po ovoj fotki gore nije slijep,ima telefon,odgovara na poruke,gleda pravo ispred sebe,imam doma osobu koja ima 1 % vida na jedno oko i to je sve.Osobe koje slabo vide držale bi ono što čitaju što bliže očima.Ne osuđujem maloga,ali ako je rođen takav i to je operativno,zbog čega ga nisu vodili na operaciju kad su još bili zajedno kada su bili puni para.Ne znam kako je kod djece ali to se laserski rješava bez problema i bolnički i privatne klinike npr. sv.Vid.

krpa i zakrpa

28.09.2016 09:19

"teško je kad dobijaš batine , a znaš da ne postoji pravi razlog ...".Ova žena opravdava kad muž tuče ženu "s razlogom" ??

Pingvin sa Maldiva

28.09.2016 15:28

@krpa i zakrpa - Postoji vrlo stara poslovica koja kaze: Tuci zenu svaki dan, ako ti ne znas zasto, ona ce znati......:--}}}}

Lemi

28.09.2016 09:56

Nestalo tatinih para, pa hajde da ga ukopamo.

sale

28.09.2016 09:57

Samo zena sa malo mozga u glavi uvlaci decu u sukob sa njihovim ocem a ovde je to slucaj svi su ziveli debelo iznad svih nasih proseka zahvaljujuci Albertu i njegovim fudbalskim primanjima a sad kad je sve proslo ta ista zena pravi cirkus sa svojom decom u ratu protiv njihovog oca a ujedno je i ona glavni krivac za raspad braka , decu ne reba mesati u sukob roditelja jer ce im u zivotu danas sutra biti potrebna oba ali cinjenica sa napumpanim ustima majka troje dece pa koju nam to poruku salje.

Zo

28.09.2016 10:30

Nije ni ova gospodja naivna, a razlog za razvod braka nije sto je sa drugaricom izasla na pice sa prijateljima i sl. Ako je zatekao u krevetu sa drugim onda je druga stvar. Koliko puta je moja supruga izasla na pice sa mojim drugarima pa sta. Ako ce da me prevari prevarice me tu pomoci nema. Ako sam los muz i neka me prevari. Znaci ovaj gospodin je bio los muz, skitao kao fudbaler imao para i zena koliko hoces i sada kada toga vise nema ne valja mi zena. Ne razumem.

Bo

28.09.2016 15:21

@Zo - Kao sto si i posteno rekao na kraju svog komentara-NE RAZUMES......Ko ne razume, ne treba ni da komentarise.

Deniro

28.09.2016 13:17

Sta li je ovom jadnom sinu, Nemanji u glavi, kada vidi da mu majka zeli smrt malenoj sestrici, bebi???? Bolesni ljudi, ali tesko bolesni...

ivan

28.09.2016 16:33

Čovjek je 100% upravu prava k.r.a!

Dejane

28.09.2016 18:03

Sve se placa u zivotu,pa i skola negovorim ko je kriv ko pravedan nego moj nadju da si mislim i razmisljas prvo s damom bi napravio predbracni ugovor,ovako tvoje mililione jebaci odnijeli a ti danas socijala,to vazi i za sve dame ko je unose u brak malo vise ako te zaista bili muskarcu to ne smeta ,a sigurno je ste u zivotu ,,koliko zena je dozivilo nadjovu sudbinu raznijele tudje zene

Mucno

28.09.2016 18:26

za procitati.U vecini slucajeva u zemlji Srbiji nezreli ocevi zaborave na decu iz prethodnog braka,kada udju u vezu sa novom zenom.Puno godina (decenija) ce proci dok se muskarci ne edekuju I dare.XO

Natasa

28.09.2016 21:46

Ovi su glavni kandidati za novu sezonu farme

rajko

29.09.2016 01:21

neka si ti napumpala usta,a sin ti ide u izguzvanoj majici.vidi se da te udarao u vugla.alberte nemoj u vugla boli u vugla a ti jelena kreci se samo se sto vise kreci kad krene da bije.