Prisvajanje novčanika
screenshot Youtube
Prisvajanje novčanika

screenshot Youtube

Prisvajanje novčanika, Foto: screenshot Youtube

Mladić koji je ostao bez novčanika objavio je video kako bi mu pomogli oko pronalaženja nepoštenog pronalazača.

U pitanju je jedna gospođa koja je primetila novčanik na kasi i spakovala ga u kesu i nestala.

- Molim sve ljude koji prepoznaju dotičnu osobu u CRVENOJ majici da kontaktiraju na broj 063/756-0-987 - napisao je mladić ispod snimka na Jutjubu.

 

Tagovi

Komentari (3)

posteni nalazac

17.09.2016 09:03

Ja sam nasla 1600 din rasutih ispred ulaza u zgradu. Odmah sam polepila plakate da sam nasla pare i javila u prodavnicu u blizini.Covek je dosao u prodavnicu da pita i saznao je da je kod mene. NIKAD NE UZIMAJTE TUDJE POGOTOVU AKO SE MOZE NACI VLASNIK A U OVOM SLUCAJU UPANCEVU JE BILO MOGUCE.Ako ne mozete pronaci vlasnika dajte za bolesnu decu ima puno nacina. Dobar covek je onaj koji pomaze i onima koji mu ne mogu uzvratiti, Dusko Radovic.Oduvek sam se tako ponasala i decu vaspitala.

Snejsy

17.09.2016 12:22

....eeee nekad si za 100din mogao da kupis cips,kolu,sladoled,zvake,keks.......a onda....onda su ugradili kamere...;))))))

Драгомир

18.09.2016 04:59

@Snejsy - СУПЕР ШТОС! ... Код Тита,брате,могао си без пара да живиш!Млого било добро!А данас камере овде!Камере тамо! ... Ја бих сваки нађени новчаник вратио мислећи да није ,,Скривена камера,,!Испред тржног центра ,,Бањица,, ја сам нашао човеку новчаник пун новца и докумената.Одмах сам по адреси на личној карти видео да живи пола километра даље.Живео је у својој кући.Предао сам му новчаник и на капији сам тражио да провери стање.НИЈЕ МИ РЕКАО НИ ХВАЛА!Отишао сам да не закасним на посао.