Misionarska poza, muškarac žena seks par ljubavnici krevet
Profimedia
Misionarska poza, muškarac žena seks par ljubavnici krevet

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ovaj muškarac vara svoju suprugu, ali uhvatila ga je u preljubi. Sada traži savet na portalu "The Sun", od njihove kolumnistkinje Drage Savete (Dear Deidre).

Ovo je njegova priča:

"Imam divnu suprugu, ali svejedno nisam odoleo iskušenju sa ženom koja sad čeka naše dete. Bio sam srećno oženjen muškarac do pre dve godine. Ja imam 35 godina, a moja supruga 39. Imamo troje dece uzrasta 11, 8 i 5 godina.

Ja vodim svoj posao održavanja kuća i jedna žena me pitala da uradim neki posao za nju. Kada sam završio jedan posao, našla je nešto novo za mene.

Jednog kasnog poslepodneva me nazvala i rekla da ima hitan problem s vodovodnim cevima. Otišao sam tamo, a kada sam došao, rekla je da se radilo o lažnom alarmu, ali me je pozvala na piće. Ona je u kasnim 20-im godinama i jako je seksepilna.

Nakon nekoliko pića sam je poljubio i usledio je seks. Bilo je neverovatno. Nastavili smo da se viđamo narednih šest meseci, ali onda je moja supruga saznala za aferu jer je pregledala poruke na mom mobilnom. Rekla je da će mi oprostiti, ali da ta afera mora da se završi.

Složio sam se, ali sam se ipak vratio toj ženi, nastavio sam s preljubom. Pre dva meseca me šokirala kada je rekla da je trudna i da želi to dete. Znao sam da ću svojoj supruzi slomiti srce, pa sam se iselio iz naše porodične kuće. Rekao sam joj tada da mi treba prostor kako bih razbistrio glavu.

Moja supruga je najlepša i najdivnija žena koju znam. Nikada me nije razočarala, a kad sam otišao mislila je da mi treba prostora kako bih rešio neke traume iz detinjstva.

Oca nisam poznavao, a majka mi je bila alkoholičarka. Većinu vremena kada sam došao iz škole bila je pijana ili je ležala bez svesti. Njena porodica nije želela da ima posla s njom.

Sada živim u prljavoj kamp kućici sasvim sam. Znam da ne volim ljubavnicu, ali želim da budem uključen i da finansijski pomažem svom detetu.

Nekako sam svojoj supruzi rekao za bebu i bila je jako povređena. Znam da sam ja za sve ovo kriv. Izgleda da sam sposoban da uništim svaku šansu za sreću. Da nema moje dece, više ne bih bio ovde."

Savet:

Tvoje detinjstvo je bilo nesumnjivo vrlo štetno, ali sada si odrasla osoba i možeš da dobiješ pomoć kako bi sredio emocije i način na koji se nosiš s njima.

Poseti svog lekara i ispričaj mu kako se osećaš, šta si uradio... Zatraži savet i potraži stručnu pomoć putem Nacionalnog udruženja za decu alkoholičara.

Objasni svojoj supruzi da znaš da si zabrljao, ali da radiš prave stvari kako bi se ispravno nosio s prošlošću. Ljubavnici reci da je afera gotova, ali da češ brinuti o svom detetu i biti deo njegovog života.