Željko Vasić i Nikola Šainović
Instagram
Željko Vasić i Nikola Šainović

Instagram

Željko Vasić i Nikola Šainović, Foto: Instagram

Kako saznajemo, nekadašnji potpredsednik Jugoslavije oduševljen je Vasićevim numerama, a očigledno je da je on jedan od pevačevih najdražih fanova.

- Šainović je car i veliki gospodin - bilo je sve što je Željko želeo da komentariše o njegovom druženju sa Šainovićem.

Otkad je izašao iz Haškog tribunala, nakon što je izdržao dve trećine kazne od 22 godine na koliko je bio osuđen, Nikola se retko pojavljuje u javnosti i vreme uglavnom provodi sa porodicom. Ipak, Željko i on su se sreli u jednom prestoničkom restoranu gde su na obostrano oduševljenje razgovarali i delili jedan drugom komplimente.

Komentari (3)

Krvave ruke do lakata

24.07.2016 08:40

Vasicu, verovatno te je dobro castio, a tebe jedino to zanima. Problem je, medjutim, sto su to pare pokradene od gradjana Srbije koji nemaju 'leba da jedu. Uzgred, Sainovic je direktan predstavnik politike sankcija, rata, hiperinflacije, policijskog prebijanja gradjana i zastite mafijasa i ratnih zlocinaca. Voleo bih da osetite drugu stranu tih kriminalaca koji su vama super. Kada ubijaju, reketiraju, napadaju na zivot i telo porodice i dece. Video bih te onda da l' bi bio tako odusevljen.

ajde...de...

24.07.2016 10:45

@Krvave ruke do lakata - Ovi samo nisu odmah pristajali na sve kao oni sto su dosli posle njih!A lopovluk-pa lopuze kakve su dosle posle njih svet video nije!A nije im se smelo zamerati sto kradu,jer su bili elita-niki to nije umeo kao oni!

Nada

24.07.2016 10:29

I Bekuta to kaze................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!