Željko Samardžić
Alo!/Nenad Vujanović
Željko Samardžić

Alo!/Nenad Vujanović

Željko Samardžić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

"Nedavno sam rekao kako je za ove četiri decenije zajedničkog života bilo i bura i nevera, smatrajući da će simbolika reči "nevera" biti shvaćena, jer se u datom kontekstu odnosila na nevreme na moru. Međutim, ta moja izjava shvaćena je bukvalno i preneta kao priznanje da sam bio neveran supruzi. Istovremeno mi je bilo i smešno i tužno", započeo je priču Željko Samardžić.

"Ubuduće ću se izražavati manje slikovito. Naravno da nam nisu cvetale ruže i da nas život nije mazio, ali, posle svega, kuća puna dece i ljubavi blagoslov je na koji niko ne može da ostane ravnodušan", dodao je muzičar.

"Sve je to rezultat naše ljubavi, razumevanja i uvažavanja, počev od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli "da".

 

Komentari (3)

Istina

13.03.2018 12:42

Prvo novi stajling ti je cista nula, drugo svi znamo da si bio pravo i cesto nevjeran svojoj supruzi, al pametna zena sacuvala brak iako si ,,tezak,, ko nocna mora trece uhvati se mikrofona i pjevaj to najbolje radis i da cetvrto supruga ti divno izgleda, duplo bolje od tebe i to je oduvijek tako bilo, sjetim se kakav si ,,garib,, bio dok si pjevao pjesmu ,,Moja Marijaje drugacija,,ne znam pravi naziv!

kobasica srbije

13.03.2018 13:33

A da kaže neko ovom čoveku da je Nova godina odavno prošla i da ne mora više da glumi deda mraza nego žilet u ruke, ošišaj se obrij se uljudi se.

Ankica

13.03.2018 16:15

Pozdrav Zeljku od njegove Suboticanke