Željko Joksimović
promo
Željko Joksimović

promo

Željko Joksimović, Foto: promo

Prethodno su u rekordnom roku rasprodate ulaznice za beogradske koncerte 1.12. i 8.12., pa je izvesno da će ceo decembar proteći u sving tonovima prednovogodišnjeg muzičkog spektakla.

Pored toga, će i 6.12. biti održan koncert sa ovim zanimljivim konceptom u Leskovcu, u Sportskoj hali.

- Decembar tradicionalno postaje rezervisan za dobru zabavu i kvalitetnu muziku sa pesmama iz koncepta "Dva sveta". Raduje me što se moje druženje sa publikom u Sava Centru nastavlja i na trećem koncertu, a Kapital sving orkestra i ja obećavamo sjajnu energiju i još jednu izuzetnu noć. Biće to pravi spektakl pred Novu godinu, za koji nam nedostaje još samo sneg u Beogradu da upotpuni ceo ambijent – rekao je Joksimović i otkrio neke detalje:

Željko Joksimović

promo

Željko Joksimović, Foto: promo

- U repertoar smo uvrstili i neke nove pesme u odnosu na prošlu godinu, poput mojih numera "Milimetar", "Ranjena zver", "Balada", ali biće još iznenađenja. Vidimo se na koncertima – poručio je Željko.

Joksimović će izvesti pesme kao što su "Ja sam težak kao konj" (Električni orgazam), "Jesen u mom sokaku" i “Vlajna” (Predrag Živković Tozovac), "Suada" (Plavi orkestar), "Dva sveta" (Toma Zdravković), "Neko te ima noćas" (Van Gogh), „Ne kuni me majko“ (Luis), dok će iz svog repertoara izdvojiti numere poput "Zaboravljaš", "Leđa o leđa", "Nije ljubav stvar", "Ono naše što nekad bejaše", "Mišel" i mnoge druge.