Željko Joksimović - Koncert "Dva sveta"
Ljubomir Tozev
Željko Joksimović - Koncert

Ljubomir Tozev

Željko Joksimović - "Dva sveta", Foto: Ljubomir Tozev

Projekat "Dva sveta" nakon što je predstavljen u vidu koncerata u Nišu i Makedoniji, nastavlja sa uspehom pa je na njegovom beogradskom koncertu publika ispunila dvoranu centra "Sava" do poslednjeg mesta.

- Koncert će se razlikovati stilski i mnogo mi prija. Biće i mojih kompozicija u budnoćnosti. Ljudi su umorni od cele godine koje rade, fali snega večeras, ali mislim kada se zavrsi koncert aa ćete koliko vas to ispunjava. "Dva sveta" podsećaju na ono što smo nekada voleli mi i generacije pre nas - rekao je Željko nedavno za "Alo!".

Željko je započeo koncert veoma zanimljivim performansom tokom kojeg je na video bimu publika imala priliku da vidi Željkovu suprugu Jovanu iz njihovog zajedničkog stana.

Željko Joksimović - Koncert

Ljubomir Tozev

Željko Joksimović - Koncert "Dva sveta", Foto: Ljubomir Tozev

Popularni pevač otvorio je koncert pesmom "Dva smo sveta različita", a već na prve taktove publika je reagovala ovacijama.

 

- Preponosna sam na Zeljka koji je uspeo da napravi ovakav spektakl. To je nesto posebno i neprocenljivo. Jako mi se dopadaju obrade, a omiljena pesma mi je "Ono naše što nekad bejaše" - rekla je Željkova majka Vesna, dok je pevačeva ćerka Mina otkrila da je i ona učestvovala na realizaciji ovog projekta.

Željko Joksimović - Koncert

Ljubomir Tozev

Željko Joksimović - Koncert "Dva sveta", Foto: Ljubomir Tozev

- Radila sam zajedno sa tatom na ovom projetku, napravio je najbolju stvar i ja sam preponosna na njega. Fenomenalno je sve uradio. Nemam nijednu zamerku - rekla je Mina Joksimović.

Željka je podržao i veliki broj kolega poput Bore Đorđevića, Jelene Tomašević, Mirjane Bobić, Saše Matića. Na koncertu je viđen i glumac Dragan Bjelogrlić, kao i Željkov brat Saša Joksimović.