Željko Stojanović
printskrin
Željko Stojanović

printskrin

Željko Stojanović, Foto: printskrin

Porodica Željka Stojanovića, koji je svojevoljno napustio dalje takmičenje u šou programu „Parovi“, na sve načine pokušava da ubedi produkciju Hepi televizije da ne tuži ovog učesnika, jer je kazna za nepoštovanje Ugovora iznosi 20.000 evra, koliko oni nemaju da plate.


Prema pričama nekih iz njijhove najbliže okoline, Željko Stojanović, koji sebe često predstavlja kao Betmena, Svaroga, ili se poistovećuje sa nekim drugim bićima iz mašte, poželeo je i da njegova priča o napuštanju rijalitija „Parovi“ bude nalik kadrovima filma. Nije razmišljao o sankcijama nepoštovanja potpisanog Ugovora. Iz tog razloga angažovao je istog advokata kojeg i Jelena Golubović, kako bi oboje nekako pokušali da izbegnu plaćanje visoke kazne zbog kršenja Ugovora.

Podsećamo, ukoliko učesnik „Parova“ napusti takmičenje mimo jasno određenih pravila, ostaje bez zarađenog honorara i snosi druge posledice prema Ugovoru, koji podrazumeva plaćanje kazne od 20.000 evra. Pravila napuštanja takmičenja su jasna: publika, glasovima izbacuje, odnosno zadržava učesnika u vili, ili takmičar napušta „Parove“ odlukom produkcije. Naravno, apsolutno je dozvoljeno da se takmičenje napusti usled neke porodične tragedije, zdravstvenih problema, itd.

- Željko je napustio takmičenje na nekoliko dana u dogovoru sa produkcijom, kad je upućen na operaciju i bolničko lečenje, a troškove je snosila Hepi televizija, koja je dužna da brine o zdravlju svih učesnika – rečeno je u Hepi televiziji.

Oporavljen, nastavio je takmičenje, a sve vreme je produkcija bila u kontaktu sa njegovim roditeljima, koji su hvalili brigu zaposlenih u Hepi televiziji i pozdravljali njihovu požrtvovanost oko Željka.


Nije tajna da pojedini učesnici rijaliti programa odluče da napuste šou, odustanu od daljeg takmičenja za visoku novčanu nagradu, ili požele da se vrate, pa mole produkciju da im „progleda kroz prste“ ovu nesmotrenost, jer ne bi da ostanu bez honorara, a posebno bi da izbegnu kaznu po ugovoru od 20.000 evra.


- Učesnicima zabavno humorističkog programa „Parovi“ apsolutno su zagarantovana ljudska prava, ali oni sami predlažu scenarija kako bi bili zanimljiviji javnosti, čime se gledaocima čini da nije tako – objašnjavaju u produkciji Hepi televizije.

 

Komentari (14)

Nemanja

18.03.2016 13:04

OVIM DEVIJANTNIM LICNOSTIMA I PSIHOPATAMA CILJ JE DA NEKO UMRE JAVNO ,ONI SU PERVERZNE SADISTICKE LICNOSTI I TO VODI NAS JAVNI PROGRAM ,GDE JE SUDSTVO DA REAGUJE

Slavko

18.03.2016 13:08

Aha, ista prica kao kada je Jelena Golubovic pobegla. Mogu i njemu i njoj da pljunu pod prozor, a nadam se da ce se tuzilastvo oglasiti povodom odgovornosti ljigavog Marica i krimosa Peconija za onoliko nasilje i sadizam koje ne samo sto ne sprecavaju nego i podsticu.

Brendon

18.03.2016 15:04

@Slavko - Slavko, pa gde si? Sto te nema? Dodji u emisiju Upoznajte parove....

Mitch

18.03.2016 15:25

@Slavko - Zeljko,tuzi sramnu heppy tv.Dosta primene sile I nasilnistva nad tobom.Zeljko ti si nas heroj.

Cepidlaka

18.03.2016 13:26

Sam se hvalio da je rijaliti profesionalac koji je po raznim rijalitijima zaradio 400.000 evra. A gde su roditelji, uspesni biznismeni koji poseduju desetak stanova u Parizu i bave se ugostiteljstvom i gradjevinarstvom?

Mitch

18.03.2016 15:12

@Cepidlaka - Koja notorna laz sramne heppy produkcije.Zeljko podrzavamo tvise ,tuzi heppy tv,uz dobre advocate,dobijas ih sigurno.Dosta je nasilnickog ponasanj I prisile,nad Zeljkom.Zeljko,volimo te!

euRABIJA

18.03.2016 13:41

Kad su hteli hleba bez motike, da se glupiranjem ismevaju i zamajavaju narod, ne bi ih pustio narednih 5 godina iz 'vile' a ko je napusti, ne bi mu ni centa oprostio. Za nauk i njima i armiji potencijalnih ucesnika u tom cirkusu. Misle da su face, a Maric ih ponizava i zigose za sva vremena.

Mila

18.03.2016 13:46

Nadam se da ce kontratuzbom da dobije mnogo vise. Koliko se placa za nedozvoljeno fiizko nasilje (a ocigledno dozvoljeno)?? Za zatvaranje u hladnu izolaciju, bez prava na jaknu, vodu, hranu (culi smo i od drugih - tamo se i Zmj razboleo, dobio upalu luca). Ma promovisanje siledzijstva, nemorala, droge (koliko puta je spomenujta - cak i obecan test). MA RRA ODUZMITE IM NACIONALNU FREKVENCIJU (nemojte biti otkupljivi) A Zeljko ce uz dobre advokate dobiti spor

viktor

18.03.2016 14:18

zeljko ce ih odrati nasudu u strazburu!

LošmiNS

18.03.2016 17:55

Kako lažu ovi sa Hepija pa to je bruka. Iskreno se nadam da će ih Željko oderati na sudu.

West

18.03.2016 22:10

Au, tekst kao da je Milomir Marić pisao. Ovolike izmišljotine i laži nisam odavno pročitao, strašno kakve laži ste napisali.

Max

19.03.2016 02:29

@West - To i jeste objava Happy-ja, ostali samo prenose (zašto, ne znam). Možda neki čitaoci i nasednu na ove budalaštine.

Neven

18.03.2016 22:21

Mene bi bilo sramota da iznesem ovoliku kolicinu lazi i jos da priznam da je bio kidnapovan da od porodice izvucem novac! Sve lazi nesrecne tv uskoro....

Jovana Ranković

19.03.2016 21:38

Kakvi krimosi na ovoj TV. Ovakvo sramotno, lažno saopštenje ih neće spasiti od odgovornosti, nadam se i dugogodišnje robije. Videće oni ko će koga morati da ''moli'' da ne podnosi tužbu. A osvedočeni nasilnici još uvek defiluju ispred kamera ove TV, podsticani od svih redom iz ''produkcije''. A ni jedan državni organ se još uvek ne oglašava. Dokle? Puna podrška Željku! Napred, Željko, rasturi ih na sudu i tako spasi i sebe i veći deo Srbije.