Željko Joksimović dobio nagradu
Printscreen
Željko Joksimović dobio nagradu

Printscreen

Željko Joksimović dobio nagradu, Foto: Promo

Reč je o vrednom priznanju koje svedoči o velikoj popularnosti našeg muzičara u Srbiji i celom regionu. Kanal trenutno ima 135.000 pratilaca, a mnogo pesama imaju milionske preglede. Među njima se izdvaja i letnji hit "Milimetar", koji je premašio 23 miliona pregleda i ima konstantan trend rasta. Od najpopularnijih numera na YouTube kanalu Minacord su još i "Zabluda" (25 miliona), "Ludak kao ja" (17 miliona), "Skoplje Beograd" (13), "Nisam te zbog lepote voleo" (13), "Nesanica" (11)...

Srebrna plaketa

Printscreen

Srebrna plaketa, Foto: Printscreen

- Drago mi je zbog srebrne plakete i cifre od 100.000 pratilaca. Hvala mojoj publici na poverenju i podršci. Trudićemo se da im na YouTube kanalu pružamo kvalitetne i ekskluzivne materijale, da pratimo, ali i postavljamo trendove kada je reč o muzičkoj produkciji i svemu onom što radim - poručio je Joksimović.

Željko je trenutno posvećen završnim pripremama za serijal koncerata "Dva sveta". Posle 29. novembra i koncerta u "Skenderiji" u Sarajevu, sledi nastup u Sava centru 1. decembra, za koji su ulaznice rasprodate u rekordnom roku. Zbog ogromnog interesovanja, otvoren je novi termin, takođe u Sava centru, 8. decembra.

Komentari (2)

Pralina

21.11.2017 16:30

Zdravko Čolić onda zasluzuje dijamantsku plaketu.

marko

21.11.2017 19:05

@Pralina - Zdravko Čolić je legenda ali ne bih umanjivao vrednost Željka Joksimovića. Smatram da je veoma obogatio muzičku scenu, učinio nas ponosnim na svakom festivalu gde je učestvovao i da je izuzetan vokal i muźičar, i po mom mišljenju u Srbiji nemamo boljeg.