Sanja Kužet
promo
Lepa Brena u novom spotu

Promo

Lepa Brena u novom spotu, Foto: Promo

Voditeljka najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, godinama unazad krije veliku tajnu. Iako se nedavno udala drugi put i dobila sina, Sanja Kužet je pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja vlasnika TV „Pink“, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dečaka, kojem su dali ime Strahinja. Kuma na prvom venčanju bila je folk zvezda Lepa Brena.

Kako ekskluzivno otkriva „Alo!“ Sanja je u tom periodu radila na „ružičastoj“ televiziji kao voditeljka prognoze.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju – otkriva za „Alo!“ izvor blizak voditeljki.

Kako saznajemo, venčanje je bilo gala pripremljeno, a Sanjina venčana kuma bila je folk zvezda Lepa Brena.

Sanja Kužet

Printscreen

Sanja Kužet, Foto: Printscreen

- Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci. Sanja je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu, pevačicu Lepu Brenu koja je sa zadovoljstvom pristala da kumuje – otkriva izvor našeg lista i dodaje da su ubrzo nakon venčanja krenuli problemi u braku.

- Nakon što je saznala da je u drugom stanju, te da čeka dečaka, Sanja se jako obradovala. Naravno, i njenom tadašnjem suprugu je bilo veoma drago što će postati otac, međutim svakodnevne nesuglasice dovele su do toga da nakon porođaja, Sanja odluči da se razvede. Ona je sa sinom Andrijom prešla da živi kod roditelja koji su joj bili velika podrška. Sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima – kaže izvor za „Alo!“.

Voditeljka je pre nekoliko godina u govorila o bivšem suprugu.

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi... Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je tada voditeljka.

Sanja se posle prvog porođaja vratila na TV „Pink” kao novinar informativnog programa, nakon čega prelazi na „Grand“ televiziju gde dobija posao voditeljke najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Sanja se prošle godine povukla sa malih ekrana, nakon što je ostala u drugom stanju sa novim izabranikom Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga, sa kojim je dobila sina.

VIP magazin o poznatima

VIP

VIP magazin o poznatima, Foto: VIP

Komentari (7)

Srba

14.11.2017 12:55

Lojalna, ne menja firmu i radi i udaje se iskljucivo na Pinku....

ns

14.11.2017 14:07

@Srba - Ništa novo! To se zna da je njen prvi muž bio telohranitelj Lepe Brene! Niti ona to skriva!

nedjo

14.11.2017 13:33

hvala vam za ovu informaciju,greh je živeti bez nje

Ivva

14.11.2017 17:20

Kakav clanak, da ni onome ko ga je pisao nije sve bas jasno. Na pocetku pise da su dobili sina Strahinji, a posle se isto dete odjednom zove Andrija.

Marija

14.11.2017 18:16

Pa kako se zove dete Andrija ili Strahinja?

vesna

14.11.2017 22:35

drugacije ne bi ni dobila angazman.

don kihot

15.11.2017 00:04

Šta to Sanja Kužet od javnosti krije- nešto neobično šta normalno nije?! Svi se čudom čude, čudim se i ja, Sanja ima sina sa imena dva! Dal je ovo istina, il je pisac popio, u tom stanju pijanom slabo stvari sklopio?! Kako bilo da bilo, gledajmo u Sanju, ne gledajmo autora u pijanom stanju!