Željko Obradović
Profimedia
Uživa na terenu i van njega:  Željko Obradović

Aleksandar Dimitrijević

Željko Obradović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Trener Obradović se na današnjoj konferenciji za novinare osvrnuo na sutrašnji finalni susret.

“Došli smo do još jednog finala. Srećan sam zbog svojih igrača. Teška sezona je iza nas. Radili smo dobro u poslednje vreme, s obzirom na to da nismo imali povreda”, istakao je Obradović, te naglasio da njegovu ekipu očekuje jedna vrlo bitna utakmica protiv Olimpijakosa.

Kako je istakao, grčka ekipa je stigla do finala, prema tome i zna kako treba igrati u završnici F4.

“Imaju veoma dobre navijače. U dobroj smo poziciji, ali finalna utakmica je sama po sebi specifična. Finale će biti teško za oba tima. Moramo razmišljati i o najsitnijim detaljima. U tom smislu veoma je bitna i koncentracija", kazao je Obradović, poručivši da su njegovi igrači toga svesni.

“Fajnal for je u Istanbulu i znamo da ćemo imati veliki broj navijača. Želim da obradujem navijače Fenerbahčea. I na ulici moramo pokazati naše gostoprimstvo, to je veoma važno. Posebno molim navijače Fenerbahčea da se s poštovanje ponašaju prema navijačima Olimpijakosa”, rekao je Obradović.

Trener Olimpijakosa Joanis Sfairopulos, istakavši da je Fenerbahče trenutno u najboljoj formi među evropskim klubovima, dodao je da je turski predstavnik favorit na sutrašnjoj utakmici.

“Ovo finale ima vrlo bitne tačke. Moramo se dobro fokusirati. Igramo protiv velikog kluba. U najboljoj su formi i imaju najboljeg trenera. Favorit je Fenerbahče, ali pokušaćemo da damo sve od sebe”, kazao je trener Sfairopulos.