seks par krevet
Profimedia
seks par krevet

Profimedia

Foto: Profimedia

Za sebe kaže kako nije rob droga, alkohola ni lekova, već vlastite požude. Danas uspeva da održava monogamnu vezu s partnerom Džejmsom Kitsom (38), ali priznaje kako ne može da drži ruke dalje od njega te ga "napada" sa seksom i do deset puta na dan, zbog čega je potpuno iscrpljen, prenosi Daily Mail.

Semi kaže kako njena namera nije da privlači pažnju niti da izaziva smeh, već da objasni ljudima kako je to stvarni problem i zavisnost koja pogađa mnoge.

- Većina muškaraca misli kako bi bilo super da imaju partnerku koja želi seks toliko koliko ja, ali ni jedan moj bivši dečko se nije mogao nositi sa time. Srećna sam što sam upoznala Džejmsa. Ne samo da je dovoljno fizički izdržljiv, već mi i pruža podršku i ne osuđuje me - rekla je Semi.

Ako je on ipak preumoran, Semi će se snaći uz pomoć kolekcije seks-igračaka koju čuva u kući.

- Na početku sam se osećao kao da sam dobio na lotou, ali sada postajem stariji i sve mi je teže da pratim taj tempo. Ponekad dođe težak dan, ali Semi to razume - kaže Džejms.

Lekari su Semi davali terapiju u vidu tableta kako bi ograničila svoje seksualne porive, ali ona je to odbila jer se nije osećala dobro te je smatrala kako niko od njih ne želi ni da je shvati.

Problem se razvio kada je uplivala u 20-te nakon raskida sa dugogodišnjim partnerom, u vezi u kojoj bi svoj libido opisala kao prosečan. Zbog izrazitih poriva za seksom Semi se dopisivala s brojnim muškarcima, pa je putovala po celoj Velikoj Britaniji kako bi se nalazila s muškarcima, ali i ženama zbog seksa.

- Nisam se pojavljivala na poslu pa sam dobila otkaz, živela sam u začaranom krugu žudnje, zadovoljavanja zavisnosti i osećaja srama. Dovela sam se u situacije koje nisu bile bezazlene, seksajući se s potpunim strancima - kaže Semi.

Shvatila je da ima pravi problem, a ne samo da se oporavlja od raskida veze kako su neki mislili te 2010. godine, nakon što se probudila u nepoznatoj kući stotinama kilometara dalje od kuće.

Potražila je pomoć od lekara koji joj je prepisao terapiju koja se inače daje za napade panike i anksioznost. Oko šest meseci nakon toga upoznala je sadašnjeg dečka, pa mu je iskreno rekla s kakvim se problemima nosi, a on joj je velika podrška.

- Dečko mi je i ljubavnik i terapeut, a u bilo kojem trenutku u kojem se osećam loše, samo nazovem njega i on mi pomogne - tvrdi ona.

Komentari (1)

ZIVKA

18.04.2016 16:14

TO JE BOLEST I ZOVE SE NIFOMANIJA