Voditelj priželjkuje dete
Emil Čonkić
Voditelj priželjkuje dete

Emil Čonkić

Voditelj priželjkuje dete, Foto: Emil Čonkić

Kako voditelj kaže, oni priželjku da sinu podare brata ili sestru.

- Velika mi je želja da Matija dobija brata ili sestru. Kada će to biti, zavisi od mnogih stvari koje bi trebalo da se poklope - kaže Amidžić.

Ognjen je nedavno na rucu istetovirao sidro, a tetovaža nije posvećena nijednom članu porodice.

- Prava je tetovaža. Ne mogu da objasnim šta ona simbolizuje, jer je to moja lična stvar. Ja sam odavno hteo da tetoviram neke stvari. Imam jednu tetovažu još od pre pet godina, i baš se poklopilo da mi gostuju vrhunski tatu- majstori, koji su radili sa najvećim svetskim zvezdama, pa sam odlučio da uradim još jednu. Nije bolelo. Za 40 minuta je bila gotova - objašnjava Amidžić i dodaje:

- Ne valja da bude paran broj, pa idem na neparan. Imam hiljadu ideja za sledeću tetovažu, ali sve će se to raditi spontano. Ima mnogo slika, koje bih tetovirao. Ali u svakom slučaju ne bih preterivaro sa tetovažama - ističe Ognjen, koji nije pristalica ispisivanja imena na svom telu.

- U mom slučaju bi to izgubilo smisao. Treba tetovirati nešto što je simobolika, a ne ime ili broj, datum - smatra on.
Iako je često okružen lepim devojkama, njegova supruga Danijela nije ljubomorna.

- Mislim da u nekim normalnim oblicima ljubomora treba da postoji. Ljubomora je zdrava emocija ako je umerena i sa razlogom- kaže Amidžić i dodaje da ni on nije ljubomoran.

- Danijela i ja smo slični kada je reč o tome. Naravno da ne bi valjalo da neko od nas nije malo ljubomoran - naglašava on.