Lila Rose
Printscreen
Lila Rose

Printscreen

Lila Rose, Foto: Printscreen

Transrodna žena iz Velike Britanije kaže da će svoju nevinost da izgubi onom osobom koja joj plati trošak operacije promene pola.

Lila Rose (25) nada se da će na ovaj način uspeti da prikupiti neophodnih 15.000 funti koliko košta operacija. Zainteresovanim da plate ovu operaciju obećala je nezaboravan seks.

Vlogerica iz zapadnog Londona već oko godinu dana uzima hormone. Grudi su joj sada porasle, ali ako želi bujnije poprsje moraće da ugradi i silikone.

"Svoju nevinost daću onome ko plati operaciju jer ću nakon nje biti potpuno nova žena. Verujte, seks će biti jako dobar, ali i vrlo zanimljiv", poručila je vlogerka poreklom iz Francuske.

Oduvek je, kaže, znala da je u "pogrešnom" telu muškarca i da se u njemu ne oseća prijatno. Odselila je u London pre tri godine i tamo je počela da eksperimentiše sa ženskom odećom i šminkom. Počela je da uzima i hormone, promenila je ime, a sada joj je još ostala velika operacija.

"Vrlo sam ženstvena i samo mi treba novac za tu operaciju. Nije ga lako nabaviti jer to je velika suma koju nisam mogla do sada da sakupim. Čekam ponude", poručila je Lila Rose, piše The Sun.

Pročitajte i:

Komentari (1)

deda

08.09.2017 18:41

Njoj njemu to šta već treba 15000 e ugradi šta već a u Srbiji 50000e za uvo devojčici šta se ovo dešava