Ksenija Pajčin
Zoran Ilić
Ksenija Pajčin

Zoran Ilić

Ksenija Pajčin, Foto: Zoran Ilić

- Moram da vas zamolim da me razumete, nemam snage da pričam, voleo bih da me poštedite - rekao je Filipov otac za "Kurir" s knedlom u grlu.

- Veoma mi je teško. Sve znam! Pratio sam poslednjih dana šta se dešava i piše u novinama. Viodeo sam šta je Ksenijin ujak izjavio, i ja sam isto u bolu, taman kao i on. Toliko mogu da kažem. Sve mi ovo teško pada. I drugu stranu žalim, eto... Ponovo su mi otvorili živu ranu. Mi ćemo naći način da se negde sretnemo, ali ne preko novina. Ne ćelim da stavljam so na ranu - kaže on.

- Mogu da razumem tu familiju. I meni bi bilo teško da mi je neko tako nešto učinio. To je i moj bol. I ne želim nikoga da povredim - rekao je Filipov otac Mirko.

Komentari (5)

simeona

09.12.2016 01:40

a sta ako je ona povukla indrektno obarac?svi znamo da je ,,stara,, tj.iskusna beogr. devojka sa asvalta navukla mladjanog djetica na belo brasno.ZABAC je mnogo toga lepog rekao o svojoj bivsoj zar ne u goli zivot na tv happy.

nana

09.12.2016 15:35

@simeona - G.Tubic zvani Zabac pricao direktnu u kamere o pokojnim paru i svojoj bivsoj kao i bivsoj Bozinovskoj bez lazi vec iskreno i drugarski.

mosa

09.12.2016 03:16

Mozda Kusturica da snimi film o ljubavi rodjaka sa sela i go go igracice!??lepe Brene mozda povratak na filmsko platno a Bikovic mladjani dosljak na beogradske ulice do modne piste i ulaska u dzet-set beogradskog drustva pa ljubav sa starijom go go iracicom do navlakuse na belo itd.

nevenka uzelac

09.12.2016 10:37

@mosa - Nije losa ideja za fimsko platno.Mozda bi se nas reziser vratio tim filmom na velika vrata i osvojio Oskara koji fali u vitrine.

zar

09.12.2016 16:30

Zasto niko ne kaze da je i on bio njena zrtva, da ga je navukla na drogu,kako je zivela moglo se pretpostaviti da ce tragicno zavrsiti,na ovaj ili onaj nacin.