Kristina Radenković
Vladimir Živojinović
Kristina Radenković

Alo

Kristina Radenković, Foto: Alo

Između ostalog, ona se pored bloga, preko kojeg zajedno sa koleginicom Marijom Veljković komunicira sa budućim majkama, uspešno bavi i produkcijom.

Predstava "Od A do Da", u kojoj glavne uloge tumače Marijana Mićić i Bojan Perić, postigla je neverovatan uspeh, a Kristina uveliko priprema i novu predstavu.

- Na ideju o kanalu "jutjub" došla sam zajedno sa svojom koleginicom i prijateljicom Marijom Veljković. Želele smo da stupimo u kontakt sa ženama da bismo sve zajedno razmenjivale iskustva o trudnoći, a kasnije i o raznim temama povezanim sa majčinstvom. Naš kanal "Trudnoća je dar" ove godine napunio je tačno godinu dana. Moram priznati da sam prezadovoljna. Prvo kako nas dve kao tim funkcionišemo, a zatim i interakcijom koju imamo svakodnevno sa mamama. Kanal je nastao iz moje želje da dobijem odgovore na mnoga pitanja, a koja nisu deo doktorske disertacije ili observacije. Trebalo mi je tuđe životno iskustvo. Kad ste u takvom stanju kakvo je trudnoća i u osetljivom periodu u prvim danima sa bebom, zaista vam treba nešto više od knjiške ili pedijatrijske podrške – kaže Kristina za VIP i dodaje:

Kristina Radenković

Alo

Kristina Radenković, Foto: Alo

- Mi ne delimo savete, samo delimo iskustva i tražimo tuđa. Tako da trudnica u videu i ispod njega, u komentarima, može da nađe odgovore na mnoga pitanja koja je muče – dodaje Kristina i priznaje da je veoma zadovoljna kako funkcioniše njihov blog.

- Veoma smo zadovoljne, to ponavljam jer se ipak radi o uskoj ciljnoj grupi. Kruna ovih godinu dana će, svakako, biti prvi u nizu seminara „Trudnoća je dar powered by Avent“ koji će se održati u mom rodnom gradu, Novom Sadu, 9. decembra. Na seminaru će govoriti vrhunski novosadski stručnjaci, a Marija i ja ćemo biti domaćice. Konačno ćemo se po završetku seminara upoznati sa ženama sa kojima svakodnevno komuniciramo – kaže Kristina i otkriva detalje svog producentskog posla, a posebno se osvrnula na uspešnost predstave „Od A do Da“.

Kristina Radenković

Alo

Kristina Radenković, Foto: Alo

- Što se tiče produkcionog dela, trenutno planiramo još nekoliko manjih turneja što ovde, što u inostranstvu, a nadam se da ćemo početkom sledeće sezone gledati premijeru predstave „Od Da do Š“ koja će biti nastavak veoma uspešne predstave „Od A do Da“. Imam još puno planova, ali ih za sada ne bih otkrivala. Kada za to bude došlo vreme, vi ćete svakako prvi znati – rekla je Kristina.

Komentari (1)

Cekić

30.11.2017 20:05

E dosadne ste obe više.. Najlošije voditeljke "Slagalice".. U sve se mešaju tj. sve znaju... Iz plakara izlaze već.. Kad Mariju vidim menjam kanal