Petar Orlandić
Aleksandar Dimitrijević
Petar Orlandić

Aleksandar Dimitrijević

Petar Orlandić, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Sada već bivši igrač tima sa “Marakane“, koji je pojačao ekipu 2015. godine i na 34 utakmice postigao 15 golova, zahvalio se pre svih saigračima i pojedinim trenerima, a u izjavi za “Alo!“ je dodao da pojedine strukture u klubu to nisu zaslužile.

I Maksimović otišao!

Posle 14 godine i 527 mečeva na klupi Crvene zvezde, doskorašnji trener golmana Srđan Maksimović više nije u stručnom štabu crveno-belih. Među golamnima koje je Maksa trenirao bili su i Vladimir Dišljenković, Nenad Milašinović, Ivan Ranđelović, Boban Bajković, Zoran Banović, Vladimir Stojković, Saša Radivojević, Saša Stamenković, Bojan Pavlović, Marko Dmitrović, Aleksandar Kirovski, Miloš Vesić, Marko Trkulja, Damir Kahriman, Predrag Rajković, Nemanja Supić, Filip Manojlović.Srđan Maksimović.

- Nisam razočaran kao što mediji pišu. Teška srca sam pre isteka ugovora raskinuo saradnju sa Crvenom zvezdom i to na moju štetu. Već dugo neigram, odnosno sedim na klupi. Ponavljam, veliku zahvalnost dugujem saigračima, pojedinim trenerima, doktorima i svim zaposlenima, osim onima u upravi. Svi znamo ko vodi klub i kako se ponašaju, ali mene to više ne interesuje jer sam sada miran - istakao je Orlandić.

 Ipak, on kaže da vreme provedeno u Crvenoj zvezdi nikada neće zaboraviti.

- Želeo sam da ostavim dublji trag. Videli ste da sam na svakoj utakmici, bila prijateljska ili takmičarska, davao svoj maksimum i da se nisam štedeo. Bilo je i onih koji su me pljuvali, ali šta je-tu je, to je Srbija, to je naš balkanski mentalitet. Zvezda mi je mnogo dala i nikada nećete čuti od mene da ću pričati loše o njoj - zaljučio je Petar Orlandić.