Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Milan Ilić
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Milan Ilić

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Milan Ilić

Nakon brojnih uvreda koji su osvanuli na njenom Fejsbuk profilu uoči Natine i Lukine svadbe, Ana se ponovo oglasila i dodala da joj je neko ozbiljno napakostio i hakovao nalog na društvenoj mreži.

- Javno kažem da sam iskreno srećna zbog brata i snaje, zbog njihove sreće koja će uskoro biti još veća! E, sad, kažu mi i da me je otac izgrdio! Kao da imam 2 godine! Sa ocem se nisam čula telefonom skoro 10 godina, oni koji su mi vršljali po telefonu mogli su da vide da nemam ni očeve brojeve telefona u imeniku, niti bilo kakav poziv sa nepoznatog broja u listingu, tako da nema šanse da je on to izjavio! Osim, ako su očev poziv upućen meni skremblovali, pa se "izrazgovarao" sa nekom drugom ženom - napisala je ona, a potom izrazila nezadovoljstvo zbog pažnje javnosti koju je naprasno dobila.

- Sve vas, koji ste me naprasno zapratili, molim da kliknete na "ne prati", jer se ja ne bavim javnim poslom, niti volim eksponiranje bez konkretnog povoda, niti ćete ikada na mom profilu videti bilo šta vezano za Luku i Natu, a zbog vas sam morala da obrišem privatne fotografije sa mužem, naše albume, poslednjih osam godina našeg života zabeleženog na fotkama i video-zapisima! Moj muž je zbog tog brisanja uspomena pobesneo, a ja danima išla na lekarske preglede zbog krvarenja - napisala je Ana.

 

Komentari (9)

E

02.10.2017 13:10

Ovde je otac lik zbog koga nema sanse da se opstane. Nata bolje da ne menja dokumente i prezime. Tata ce da svira i bice dobro dok oni igraju po toj muzici.Cim prekinu ili se pobune on ce da ih unisti,a Nata lepog visokog i finog muza nece hteti ako on ne bude i solventan da se koferi ne raspakuju i da se samo trosi. Ako sestra deset godina ne kontaktira sa njim onda je to alarm. Poletela je i ona svaku zaljubljenost shvata kao ljubav,a kad ona prodje ostavlja i ne osvrce se.

Jelena

02.10.2017 14:01

@E - Bas neka dobra zena, ne kontaktira sa ocem deset godina, sa bratom... nije ni bitno, njihoca stvar. Ali... Iz ovog statusa se jasno vidi sa se radi o neuravnotezenoj osobi , da izmislja i brani se kako zapravo nije pisala prethodne statuse. Da sve to nije istina, nw bi se ona ovoliko oglasavala. Jasno je da se radi o osobi punoj gneva i mrznje. Da nije tako, bila bi kod brata na vencanju Nato, u kakvu si se porodicu uvalila

Jerkov Aleksandra

02.10.2017 14:36

Niko tebi nista nije skremblovao i dobro da si objasnila da Luka i nije toliko bogat, da nema svoje nekretnine, da se imovina vodi na oca i da se Natasa preigrala. Nema se tu nesto para koliko je pevacica zamislila. Dobila je prezime Lazukic bez veze. Nece to dugo opstati. Sve kockice je sestra u mozaik ubacila.

Deni

02.10.2017 14:38

Mozes biti najlepsi i najpametniji na svetu, ali ako nisi sa parama jak, onda za Natu ne predstavljas nista.

mislim

02.10.2017 15:02

drago mi je da je Nata konacno dobila ono sto zasluzuje. Predhodna dva su bili i suvise dobri i kulturni ljudi za nju. Konacno njen nivo i njena narav a to je koristenje i iskoristavanje tudje dobrote. Preci iz braka u brak tek tako sa osmehom odraz je samo njene hladne i materijalne crte licnosti, samo se Nata ovaj put malo preracunala. Kako rece ova njegova sestra da su sve devojke i zene njenog brata redfenjerke, e Nato nije ti ovo trebalo, ova familija je zrela za rijaliti.

nm

02.10.2017 16:13

najbolje nata kod koleta da se vrati mada mislim da je on j...e samo kad mu se hoce

WYW

02.10.2017 16:31

Nata sponzorusa se umesto "treca sreca",blago receno uvalila u blato.Od novca slaba vajda i otplate dugova i zivota na visokoj nozi.Toliko se "usrecila"da je usla u haoticnu porodicu,ali,snaci ce se,jer su istog ranga.Teski foleri.A sledecu udaju nikako na Ibici,jer ti je vec treci put baksuzna.

Lidija

02.10.2017 17:58

Pa ne znam bas koliko bi devojaka odbilo doticnog Luku?! Nije neki matorac pun love vec stvarno faca.Sto se tice IQ ko smo mi da procenjujemo,niko ga ni ne poznaje.Zena se zaljubila,nek je sa srecom,sta vredi onima koji cuvaju brak preko 50 god a ne podnose jedno drugo.Ovo je iskrenije.

Jo

02.10.2017 23:17

@Lidija - Mogu misliti kakva faca je lik koji je SPAO na duplu raspustenicu sa prikolicom koja je povrh svega Cazimiza...jadnik,goja