Zadruga
Printscreen
Snežana Mišković - Viktorija

Alo!/Ana Paunković

Snežana Mišković - Viktorija, Foto: Alo!/Ana Paunković

Naime, pevačica Snežana Mišković Viktorija kažnjena je direktnom nominacijom zbog toga što je šutirala Miljana Vračevića kada su se danas posvađali.

Inače, ono što svi primećuju jeste da je Miljan sve nervozniji i da polako puca po šavovima. Danas je čak nekoliko puta oštetio imovinu "Zadruge", a od produkcije traži da ga odmah puste napolje, jer ne želi više da ostane u rijalitiju.

S druge strane, Viktoriju je obradovala direktna nominacija jer se nada da je u nedelju za nju kraj rijalitija i da će otići kući.

Komentari (6)

nedjo

12.01.2018 20:07

ova milfarka nije svoja garantovano

victor

12.01.2018 20:42

Viktorija je veliko razocaranje! Valjda neki s godinama steknu mudrost, a neki praznu dusu! Putuj Viktorija, za razliku od tebe, Tanja je jedna divna dama i prijatno iznenadjenje.

Zanka

12.01.2018 23:12

Iskreno, nista nije pokazala za ova 4 meseca. Trebala je odavno da ispadne. Par puta bila u kadru, i to u kuhinji gde je kuvala , i kada se svadjala, nenormalno. Predugo je zadrzana !

Maki

13.01.2018 00:09

Činjenica je da su najveće zvezve u rijalitiju Zadruga, upravo Viktorija i Tanja Jovićević, zbog svog slavnog minulog rada... Ali kao ličnosti, su potpuno razlitičite, dok je Tanja fenomenalan lik, inspirativno i duhovno biće, potpuno kontroliše svoje emocije, jer je prevazišla lične demone i zavisnosti, Viktorija je ruinirana, uvek pod dejstvom sedativa, mrmlja, mumla, sklona histeričnim napadima, služi ovoj deci za sprdnju! Tuga je gledati je u takvom stanju i vreme je da ide kući!

Evelyn Krimova

13.01.2018 09:09

@Maki - Kakva " dubinska psiho analiza"! Moracu da ti pokvarim iluziju, obe ove pevacice su potpuno unistili bas njihovi licni demoni, kako ti kazes. Samo pogledaj lice Tanje Jovicevic.... ni traga od nje, Nazalost...

JA*

13.01.2018 09:39

@Maki - Evelyn Krimova@ Samo su godine u pitanji kod Tanje i nista drugo.....duh joj je na zavidnom nivou !