Jovana Tomić
Promo
Jovana Tomić
Jovana Tomić, Foto: Promo

Naime, Matora je rekla da zbog problematičnog odnosa sa Ružicom Veljković nedeljama razgovara sa psihijatrom.

- Nije me sramota da priznam da idem kod psihijatra. Bogami, već nekoliko nedelja. Imam veliki problem kada je moj odnos sa Ružicom u pitanju. Međutim, ne samo sa njom. Ovakve greške pravim i u privatnom životu. Ljudi me gaze, pljuju, povređuju i ja im opet oprostim - otvorila je dušu Matora u rijalitiju i nastavila:


- Imam bivšeg druga koji me je milion puta zaje*ao u životu, ali i danas, kad dođe u moj kafić, kažem konobarima da mu ne naplate piće. Takva sam - objasnila je Matora.
Svoju ispovest Tomićeva je započela zbog incidenta sa Ružicom Veljković, kada je pijana nasrnula na nju, grebala je i davila.

Ružica Veljković
Ružica Veljković, Foto: Promo


- Ona je zla i podla. Tačno zna šta će mene pogoditi i tu udara. Spomenula mi je majku i zato sam tako odreagovala. A to što joj donosim vitamine i ostalo, to je zato što sam takav čovek. To činim da bih se osećala dobro. Priznajem, i dalje je mnogo volim i zbog toga sve to radim, a znam da ne treba - nastavila je Jovana, a voditeljka ju je upitala da li je mazohista.


- To me je pitao i psihijatar - da li volim kada me povređuju. Nisam mazohista, jednostavno opraštam svima i mislim da će se promeniti. Mislim na ljude do kojih mi je stalo - objasnila je Tomićeva.


Ukućani su je sve vreme kritikovali i dobacivali da jeste mazohista kada trpi da je neko ponižava i gazi, a ona i dalje dobra sa njim. Dok je Jovana otvarala dušu, Ružica se smejala i šminkala.

Željko i Vesna
Željko i Vesna, Foto: Promo

 

Željko poljubio Vesnu Rivas

Da se više ne zna ko koga voli u rijalitiju “Parovi”, pokazao je Željko Stojanović. Naime, on je usred programa ustao i poljubio Vesnu Rivas u usta. Iako je bila šokirana, pevačica se nije opirala, već se prepustila Željkovom poljupcu. Inače, Željko je već jednom pričao kako ga privlače starije žene i kako bi najviše voleo da nešto više ima sa Divnom Karleušom i Vesnom Rivas. Stojanović je, očigledno, napravio prvi korak, a kako će se pevačica ponašati, videćemo.

Komentari (2)

Franklin

28.11.2015 16:15

jao ovaj matori burazer poput mene, dok ga ne metne Ruzici nece se okaniti.. imao bih savjet za burazera '' ne j lep nego uporan ''

mima

29.11.2015 10:40

ti si rodjena za psihijatra,da vezbaju ekstremne slucajeve koji su retki u prirodi. a najvise zato sto su tu sva zla sadrzana u jednom malom koje se zove ONO !