Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

S obzirom na to da je Kristina Kockar, njegova još zakonita supruga, prehlađena, sa Slobom Radanovićem o zdravstvenom stanju ove stanarke pričalo je Drvo mudrosti. Pevač je odmah istakao da njegova supruga i dalje vodi borbu sa prehladom.

- Baš je loše! Ručak su joj odnele Luna i Jelena! Ja sam njoj posle odneo vitamine. Čaj je rekla da neće - izjavio je pevač u Rajskom vrtu.

Na konstataciju da je Kristina Kockar vodila računa o njemu kada je bio bolestan, Slobodan je odgovorio rečima kako i on sada isto čini.

- Naravno! Ja sam takav čovek da sigurno ne bih dozvolio da u takvom stanju nema čaj ili vitamine - rekao je Sloba.

 

Komentari (5)

mIRKO

02.03.2018 21:57

Ona je njemu pomagala kada je bio bolestan. bilo bi ruzno da on njoj ne pomaze. Bili su u braku,i normalno je. ZASTO LEZI U HLADNOM. LJUDI ONA CE DOBITI UPALU PLUCA. TAKO SITNA I KRHA SPAVA BOLESNA U HLADNOM.

marko

02.03.2018 23:08

Slazem se sa tobom Mirko.

Mihovil

02.03.2018 23:57

Ne mogu da vjerujem da se Produkcija ovako ponasa. Gledala sam je,preselila se u sobu kod Mikija ona i Janjus. Pa kako uizolaciji da spava na podu i hladnoci. Sramota jedna. Da li je ta zena zasluzila ovo. Posle toliko toga nepravednog sto je dozivela bas u toj Zadruzi,napada novinara i ostalih, vi je jos hocete sahraniti ovde.

Zasavje

03.03.2018 08:59

Da je kojim slucajem Luna bila bih na postedi ili Sloba !Boli ruka za stalu i cistiti sneg ,kad nateze tegove tad ne boli. Eeeee moja Kija nek ti je bog u pomoci . Izdrzi srce malo.

Realnost

03.03.2018 10:13

@Zasavje - Kad ti se toliko dopada , vodi je sa sobom, hitno !