Teodora Džehverović
Printscreen
Teodora Džehverović

Printscreen

Teodora Džehverović, Foto: Printscreen

Teodora Džehverović otpočela je svoju muzičku karijeru kao članica grupe "Đavolice" koju su pored nje činile Tamara Milutinović i Gorana Babić.

Ipak, ova grupa se za kratko vreme raspala zbog Goranine trudnoće, a kada je Teodora ušla u ''Zadrugu'' ispričala je sasvim drugačiju priču.

Mlada zadrugarka pričala je jednom prilikom da su joj koleginice nekoliko puta zabole nož u leđa i da više ni sa Goranom i sa Tamarom nije u dobrim odnosima.

 

 

 

????❤️?? #teodoRA #djavolice @teodoradzehverovic

A post shared by TeodoRA ?? (@teodora.star1) on Feb 2, 2018 at 2:40am PST

 

Nakon raspada ''Đavolica'' Tamara je kao i Teodora otpočela solo karijeru, a za "Pink.rs" otkrila je detalje odnosa sa nekadašnjom prijateljicom i koleginicom.

Tamara Milutinović na samom početku razgovora odlučila je da otkrije pravu istinu zbog kog ''Đavolice'' više ne postoje, a jedna od činjenica je da se Teodora nije uklapala među njih, te da jednostavno nije funkcionisala unutar grupe.

- Ne želim da komentarišem Teodoru, komentariše se ona sama. Da ja nekom dižem cenu, ne hvala. Vidim da ona priča da smo joj smeštale, da smo joj zabadale nož u leđa, a zaboravlja da je baš zahvaljujući meni i ušla u "Đavolice", ona je jedno nezahvalno biće. Grupa se raspala isključivo zbog Goranine trudnoće, meni je žao, bez obzira što se nismo slagale sa Teodorom. Meni je bilo bitno da dobro radimo. Žao mi je što se grupa raspala, njoj nije, čula sam da je to rekla, kao i da ne želi više nikada da nas vidi i to je sasvim okej - rekla je Tamara i dodala:

 

 

?️‍♀️?️‍♀️?️‍♀️ Dress by: @___ceger___

A post shared by Tamara Milutinovic (@tamaramilutinovic) on Feb 13, 2018 at 5:57am PST

 

- Ona nije funkcionisala sa nama, nas je ukupno bilo šestoro, ni sa kim nije ona bila u dobrim odnosima, kako može jednoj osobi da ne odgovara 6 ljudi? Svi su znali ko je Teodora, i kakva je bila. Ona će se pokazati do kraja i pokazati kakva je. Ona je devojka koja nema samopouzdanje, koja ne veruje u sebe. Iznerviram se svaki put kad me neko pita o njoj. Ona ti se uvuče u kožu, natera da je zavoliš i onda ispadne nečovek.

 

 

Komentari (1)

Mirko

13.03.2018 18:05

OVO JE ZLO