Naslovna strana VIP Magazina broj 24
Alo.rs
Naslovna strana VIP Magazina broj 24

Alo.rs

Naslovna strana VIP Magazina broj 24, Foto: Alo.rs

Poznato je da "Alo!" stalno nalazi način kako da obraduje svoje čitaoce i zahvali im se na vernosti, pa smo samo za Vas, dragi naši čitaoci, odlučili da vam svakog utorka poklanjamo još ekskluzivniji i bolji magazin.

Bolji papir, bolja štampa i još bolje priče. Jer vi to zaslužujete!

Sutra kupite "Alo!" i za samo 25 dinara na poklon dobijate još bolji magazin VIP u kojem možete da saznate sve što zvezde žele da sakriju od javnosti!

Nataša Bekvalac

Alo!/Vladimir Marković

Nataša Bekvalac, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Najaktuelnija tema u domaćim medijima svakako je brutalno prebijanje pop zvezde Nataše Bekvalac, kojoj je suprug Luka Lazukić naneo teške telesne povrede. Dok on tvrdi da su modrice i podlivi od anticelulit masaže, Natašine povrede govore drugačije. Najpoznatiji srpski astrolog Dušan Veličković za VIP magazin otkriva šta zvezde kažu o toj gorućoj temi. 

- Ovo je klasičan primer pucanja brakova. Kada dođe novi član, sva pažnja, koju je dobijao suprug, sada je usmerena ka detetu. Luka je onda poslednji u lancu, a on ne može da se pomiri sa tim jer je nezreo. Dok dete plače, njemu je najbitnije kakvog je on raspoloženja - kaže Dušan i dodaje:

- Muškarci se ne rađaju s očinskim nagonom, kao žene sa majčinskim. Oni vremenom to razvijaju. Njegov otac ga je naučio da bude dobar tata, ali s obzirom na Lazukićevu reputaciju, kod njega se to nije javilo. Dozvolio je da juri ku*ve i da pije, a kod kuće ima bebu - ističe astrolog i dodaje da je Lazukić napravio veliku štetu samom sebi, a ostatak priče pročitajte u novom broju VIP magazina.ana k

Ana Korać

Screenshoot Instagram

Ana Korać, Foto: Screenshoot Instagram

Osim toga, novi broj našeg nedeljnika donosi i ekskluzivnu priču o Ani Korać, koja deli momka sa pevačicom Anom Sević, a o kome je reč, otkrijte samo u VIP magazinu. Takođe, ne propustite ni intervju sa Marijom Šerifović, koja je otvoreno govorila o predstojećem koncertu, godišnjici pobede na Eurosongu, ali i šta misli o nasilju koje je pretrpela Nataša Bekvalac. 

Ana Sević

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevač Milanom Topalovićem Topalkom bez dlake na jeziku odgovarao je o svim zabranjenim temama, a pevačica Rada Manojlović stala je ispred našeg objektiva i uz nekoliko selfija, odgovorila na škakljiva pitanja. 

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 24. aprila, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".