Edita Aradinović
Instagram/editaaradinovic
Edita Aradinović

Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović, Foto: Instagram/editaaradinovic

Anabela je otkrila vezu između Edite i Lune.

Evo šta je Edita rekla:

- Eto, u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to - rekla je Edita Aradinović na račun Lune Đogani i Slobe Radanovića, i prilično iznenadila javnost jer ona nikada do sada nije preterano komentarisala bilo koga.

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Tako je, na pitanje da li bi ona uradila tako nešto i nekoj ženi preotela muža, Edita rekla sledeće:

- Nikad u životu. Da je od zlata. Čak mi je odvratno. Iznerviram se čim pomislim na to. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Devojka je očigledno zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi iz kuće. Treba neka granica da se zna. Postoje muškarci koji umeju da zaštite svoju porodicu i oni koji je upropaste. Neka ide, neka bude sa ovom i onom, ali budi dovoljno moralan onda i pred ljudima zaštiti svoju ženu koja je provela život sa tobom.

Anabela Atijas

Dušan Milenković

Anabela Atijas, Foto: Dušan Milenković

Nakon ovih oglasila se i Anabela Atijas, koja je neočekivano mirno reagovala.

- Ne bih ja da komentarišem... Želim im svima sreću - rekla je Anabela, a onda je otkrila detalj koji malo ko zna, zbog kojeg je i ostala suzdržana da žešće ne odbrusi Editi Aradinović.

- Edita i Luna su sestre po Gagiju i njenoj mami, Indi i Edita su prve rođake Lunine. Neka su žive i zdrave, ja njih volim šta god radile, ipak su ta deca rasla uz nas - rekla nam je Anabela.

 

Komentari (7)

ostavio je momak, pa nervozna

12.10.2017 19:54

Bravo Anabela.Ova mala umislila da je stvarno ministarka a sestra joj vlasnica najodvratnije pesme koju sam čuo,Bato bre.

Aki

13.10.2017 14:52

@ostavio je momak, pa nervozna - Vidi se da si isti anabela Hahahha ti liko znas da pesmu bato bre peva indi ane edita. Hahaha

djenka

13.10.2017 17:09

@ostavio je momak, pa nervozna - Smatram da odnose u porodici ne treba javno komentarisati. To nikom nije dobro donelo.

maki

13.10.2017 19:54

@ostavio je momak, pa nervozna - @Aki za pismene piše njena sestra a to je ta indija.

CIGANI FANTASTIKO

12.10.2017 19:58

dominiraju.

?!

12.10.2017 19:58

Pa šta je tu nepoznato? Zašto bi Edita trebala da se stidi romskog porekla kad je ova bukva bila udata za takvoga i sa njim izrodila decu.

Maki

12.10.2017 20:16

Sve je rekla kako treba.