Tužna Nesrećna Žena Devojka
Profimedia
Tužna Nesrećna Žena Devojka

Profimedia

Ako se oseća usamljenom želeće raskid, Foto: Profimedia

Iako su žene spremnije da pređu preko mnogih stvari, kako bi spasile svoju vezu, nego muškarci, postoje i neke stvari preko kojih neće preći. Žena ume mnogo da istrpi, da potiskuje u sebi, ali kada odluči da nestane iz vašeg života ona će to uraditi i nikada je više nećete povratiti.

Ona ostavlja kada shvati da vi nikada nećete uraditi za nju sve ono što ona radi za vas. Postoje mnogi razlozi, ali ovo su neki od najvažnijih:

Usamljenost

Ukoliko se žena tokom veze oseća usamljeno i zapušteno, ne posvećujete joj dovoljno ni vremena ni pažnje, sve su prilike da će ona samo jednog dana poželeti da potraži sve ovo tamo gde će joj to biti pruženo.

Ženi je potreban partner koji je fizički prisutan, koji je uvek spreman da otkaže svoje drugare kako bi proveo više vremena sa njom.

Nedostatak razumevanja

Komunikacija je svakao bitan segment veze, a ukoliko partner ignoriše sve njene načine da popriča sa njim o svakodnevnim sitacijama, žena će ovo prepoznati kao pravo vreme da vas ostavi.

Ne odeća se privlačno

Kada se tokom seksa žena ne oseća privlačno i sve to postaje jedna rutina bez ikakvih novina i zabave, onda veza postaje loša i dosadna.

Predvidljivost u vezi

Bitno je da svoj odnos osvežavate nekim zajedničkim hobijem ili putovanjima. 

 

Pročitajte:

Komentari (2)

istina

16.09.2017 20:35

Žene su emocionalno nestabilna bića jer im jedan brzo dosadi i traže drugog.

momazver

17.09.2017 08:01

Bog se dva puta zagreb'o.Kad je napravio Svet i kad je naseo na Adamova moljakanja da mu napravi igračku zvanu Eva...koja mu i dan danas dolazi glave.Da bar jednom mesečno spasi Adama torture ,dade joj mesečnicu,ali ,na žalost i tada je postojao Zakon koji mi danas znamo kao Marfijev, jer tek u PMS-u polude. Bilo kako bilo duh je pušten iz boce, a mi muškarci tu smo di smo,jer kaki smo ni za di smo nismo!Adame,a ti si lepo mogao da budeš Onan i ništa od ovoga ne bi bilo!