Makja iz pakla: Vladislava Podčapko
Facebook/Vladislava Podčapko
Makja iz pakla: Vladislava Podčapko

Facebook/Vladislava Podčapko

Makja iz pakla: Vladislava Podčapko, Foto: Facebook/Vladislava Podčapko

Podčapokova je decu ostavila samu u svom stanu u Kijevu u Ukrajini, a onda je na devet dana otišla kod svog ljubavnika.

U stanu su ostali dečak i njegova dvogodišnja sestra.

Dečak Danil je nakon šest dana umro od gladi, a njegova sestrica Ana je naredna tri dana provela sama u stanu kraj tela mrtvog brata.

Kada su je konačno pronašli devojčica je bila u lošem stanju zbog izgledanjivanja i hitno je prebačena u bolnicu. Lekari su uspeli da joj spase život, konstatujući da je u pitanju čudo.

- Devojčica je bila iscrpljena i veoma slaba - rekao je jedan od lekara.

Devojčica čudom preživela, dečak umro od gladi

Facebook

Devojčica čudom preživela, dečak umro od gladi, Foto: Facebook

Nakon brojnih infuzija devojčica je u stabilnom stanju i preživeće.

Podčapkova, za koju se veruje da je trudna s trećim detetom, rekla je policiji da nije znala da deca mogu umreti.

Ona je odmah pritvorena i preti joj zatvorska kazna od osam godina zbog zanemarivanja dece.

Kako javlja "Dejli Mejl", deca su bila preplašena i zbunjena, pa su čak pokušala da pobegnu iz stana. Vukli su ulazna vrata, ali su ona bilazaključana. Komšije su čule decu kako plaču, čak su zvale i policiju, ali patrola nije došla da interveniše i proveri šta se dešava.

Pretpostavlja se da su deca pronađena tek kada im se majka vratila, nakon čega je došla i policija.

Socijalna služba će odlučiti o sudbini devojčice koja je imala sreće da preživi ovu neverovatnu golgotu.

Komentari (16)

Jacika

08.12.2016 00:57

Bog joj dade ovako preslatku djecu a ocito ih nije zasluzila. Ostavis kod kuce psa ili macku pa imas u glavi da moras kuci a ne dvije bebe. Kakva tuga i zalost. Kcerkicu joj oduzeti zauvijek.

T

08.12.2016 01:39

Komsije kazu da policija nije htela doci na vreme,a te iste komsije ,zasto oni nisu provalili vrata i pomogli malisanima! Policija i majka su naisli nakon sest dana,ali nazalost,naisli su prekasno. Zasluzila je dozivotnu kaznu i prekid trudnoce. Jadna deca,mala moze dobiti posledice za citava vremena.Pocivaj u miru andjele.

Majka

08.12.2016 12:01

@T - Nas zakon do 8god.zatvora . .Strasno,nju u tamnicu drzati bez hrane i vode dok ne pocne da tone ,pa je povratiti u zivot,zatim ponovo bez vode i hrane i tako dozivotno.HYUAT

mama

08.12.2016 07:30

prostakusa!!! oni koji zele decu ne mogu ih dobii, a danas moze svaka budalabda postane otac ili majka!

Glupi drotovi

08.12.2016 08:01

Mali anđeli. Policija kod njih isto kao u Srbiji i Republici Srpskoj služi samo da vrši uviđaje nakon zločina i da kažnjava narod na drumu.

IVANA

08.12.2016 09:02

Ovo je bilo teško pročitati, a ne pomisliti da neko može da uradi! Još majka! Ovog sadistu od majke treba staviti u džak, sa zmijom i kokoškom. Predlog za kaznu za ovakvog monstruma. Ma i monstrum je pridev za ovog skota!

buba

08.12.2016 09:27

nju treba obesiti...to nije majka to je djubre.....

Danijela

08.12.2016 09:39

Suze su mi krenule kad sam svidela sliku, kako je umijat pogled, andjeoski, decace mili..

ceca po

08.12.2016 10:20

Bože dragi ludaca jedna treba je ubiti. Celo drustvo je zatajilo pa gde su te komsije, rodjaci, prijatelji. Užas. Ovo bolje da nisam pročitala andji mali.

Nikola

08.12.2016 12:07

Devojcica dve godine a sin 23 meseca...kako?!

Jelenana

08.12.2016 18:09

@Nikola - Pa lepo kao npr moja. Npr mozda se tek porodila pa posle par meseci ostala trudna. Mozda ro drugo nema bas dve godine vec dve i po npr . U svakom slucaju ovo me tako potreslo

Majka

08.12.2016 12:36

Jaooooo. Da li je ovo moguce. Jadna decica, placem suza suzu stize. Pa kako je mogla zbog ljubvnika ubiti jedno a drugom ostaviti dozivotne traume. Ovu zenturacu treba obesiti na javnom mestu / nista manje nije zasluzila/. Treba uvesti testiranje i samo oni koji prodju test mogu biti roditelji. Ovakve monstrume treba kastrirati odmah.

Драгомир

08.12.2016 18:30

САЧУВАЈ НАС БОЖЕ ОД ТАКВИХ МАЈКИ?Мени је ово немогуће да је истина.Ко је шта радио ја и супруга смо вукли храну тонама!Баш тако!Дан данас тетошимо одралу децу ки да су се ономад родили.А да су јешни види им се уз дуж и попреко.А што се тиче полиције која није дошла и поред позива нека им је све најгоре до краја живота.Па ја бих као комшија брзо увидео да нешто није у реду у комшилуку.Ја знам пола километра у кругу како мој народ дише.Дај поправи нам ово?Струја оманула!Завари нам ово ...

NiS

08.12.2016 18:59

Prvo, ovog monstruma nemojte nazivati majkom, tako vredjate zene koje su zasluzile da se tako zovu, a onda nju treba zatvoriti zajedno sa ljubavnikom da CRKNU od gladi (jer ljudi umiru) i zedji, tako ce znati kako je bilo njenoj deci.

M

08.12.2016 20:55

Ima ovakvih i u Srbiji. Secate se one koja je ostavila decu da izgore sa sve kucom dok je bila kod matorog ljubavnika? Te sotonske bludnice treba po kratkom postupku ukloniti s lica zemlje, da se vise ne razmnozavaju i ne proizvode patnje neduznih.

nedjo

08.12.2016 22:48

bog gresi sto svakom skotu i ljudskom otpadu daje decu